Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,275 $

A Liverpool újabb világsztárt nézett ki magának Salah helyére

Ha Mohamed Salah ezen a nyáron valóban elhagyja a Liverpoolt, akkor az érte kapott összegből egy újabb világsztárt szerződhetnek, akit ráadásul tavaly nyáron az ősi rivális próbált leszerződtetni.

Fotó: Twitter/Liverpool FC
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egyre inkább téma Salah távozása a Liverpoolnál, és a briteknek fel kell készülniük arra, hogy pótolják az egyik legjobb játékosukat. Hasonló lehet a forgatókönyv, mint amikor Luis Suarez nem tudott nemet mondani a Barcelonának, és eligazolt Liverpoolból.

A Daily Mail a Bild jelentésén keresztül arról ír, hogy Jürgen Klopp megpróbálhatja leszerződtetni a Bundesliga egyik legértékesebb játékosát, ha Salah ezen a nyáron távozik. Jadon Sancho az egyik célpont, akiért tavaly a Manchester United minden követ megmozgatott, de nem jártak sikerrel. Soron kívül Nem Udvaros Dorottya az egyetlen, aki távozik a Nemzeti Színházból

A Bild a Sport Witnessen keresztül számolt be arról, hogy a Dortmund szélsője Klopp figyelmét is felkeltette, aki csatárt kereshet, ha elveszíti Salaht, amire minden eddiginél nagyobb esély lehet. Az egyiptomi csatár Spanyolországban köthet ki a Barcelonánál, vagy a Real Madridnál.

A szélső a 46 mérkőzésén 29 gólt szerzett eddig, és mindössze egy találattal van lemaradva a Premier League góllövő listáját vezető Harry Kane-től. A Bild úgy véli, ha Salah távozik, akkor Klopp Sancho leigazolására koncentrálhat, akiért a United tavaly nyáron nem volt hajlandó kifizetni a Dortmund által kért 100 millió font feletti összeget.

Spanyol élcsapathoz kerülhet Szalai Attila?

A Manchester City egykori játékosa még mindig csak 21 éves, és az elmúlt három szezonban 45 gólt lőtt, valamint 56 gólpasszt osztott ki. Mindkét sztárnak 2023-ig érvényes a szerződése, és mivel a Liverpool sokat bukott a koronavírus miatt, Sancho leigazolásához valószínűleg valamelyik sztárjuktól meg kellene válniuk, hogy egy ekkora összeget ki tudjanak fizetni.

Cristiano Ronaldo megszerezte pályafutása 66. mesterhármasát

Cristiano Ronaldo közel 40 évesen gyűjtötte be pályafutása 66. mesterhármasát, és már 52 gólnál jár a szezonban 52 mérkőzést követően.