Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
64,201 $

Mesterien kerek feneket villantott a világhírű focista szerelme

Pilar Rubio négy gyermek édesanya, és közben a teste olyan mintha csak a húszas éveiben járna. Szenzációsan néz ki a Real Madrid futballistájának szerelme.

Fotó: Instagram/Pilar Rubio
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Talán már többen kitaláltátok, hogy kinek a kedveséről van szó. Sergio Ramos az a futballista, aki ennyire szerencsés lehet a spanyol szépség mellett. A modellként is dolgozó Pilar Rubio nemrég töltötte be a 43. életévét.

Ki mondaná meg, hogy már elmúlt 40 esztendős… Ramos és a modell 2012 óta vannak együtt, majd rá egy évre már az első közös gyermeküket várták. Összesen eddig négy gyerekük született, akiket mindennél jobban szeretnek. Soron kívül Látványos meteort fotóztak a salgói vár felett (fotók)

A sztárpár 2019-ben házasodott össze Sevillában, ahol Ramos született, szintén március hónapban, de sokkal fiatalabb a párjánál. A Real Madrid csapatkapitánya 35 éves és még mindig aktív, lehet pár jó éve a legmagasabb szinten.

Zámbó Krisztián évek óta nem beszél a bátyjával, ami nagy szívfájdalma

Az Instagramon is népszerű televíziósként is dolgozó négygyermekes édesanya 5,5 millió követőt tudhat a neve mellett. Sokszor enged be bennünket a kulisszák mögé, de a szexi tartalmak sem idegenek tőle.

Legutóbb például az edzőteremből jelentkezett, és ha figyelmesen megnézzük a tükröt, akkor láthatjuk, hogy mennyire kerek a modell feneke, illetve lábizom terén sem áll rosszul. Csúcsformában van…!

Kispadon kezd Szoboszlai a Tottenham ellen

Szoboszlai Dominik a Tottenham ellen léphet pályára az Anfield Roadon a Liverpool színeiben, és már a kezdő is ismert.

Így lett bajnok a Real Madrid a Barcelona súlyos gironai vereségével (videó)

Beszédes összefoglaló videó jelent meg a Barcelona súlyos vereségéről, ami a második helyükbe kerülhet a spanyol bajnokságban.

Máris elfogták a miskolci női gyilkosság gyanúsítottját

Egy nővel végzett a férfi, akit rövid időn belül elfogtak a rendőrök, súlyos büntetésre számíthat a tette után.