Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,88 Ft
Euró
390,42 Ft
Font
456,49 Ft
Bitcoin
61,785 $

Saját lányát és feleségét lőtte agyon egy korábbi nyomozó

Hétfőn reggel letartóztatták a korábbi nyomozót, akit felesége, lánya és az ő középiskolás barátjának meggyilkolásával gyanúsítanak a hatóságok.

Fotó: Unsplash/Megan Markham
Külföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ahogyan arról korábban is beszámoltunk, tragikus végkimenetelű lövöldözés történt vasárnap Texasban, a hatóságok pedig már akkor is jelezték, hogy egy családon belüli incidensről lehet szó.

A 41 éves Stephen Brodericket Manor település közelében, a várostól mintegy 19 kilométerre északkeletre fekvő város közelében fogták el, miután a rendőrök egy sürgősségi hívást kaptak egy 290-es amerikai főúton sétáló férfiról – jelentette Tony Plohetski a helyi hatóságtól. Soron kívül Az Egyesült Államok után az EU-ban is betilthatják a TikTok-ot

Brodericket azzal gyanúsítják, hogy meggyilkolta feleségét, Amanda Brodericket, tini lányát, Alyssát és a lány középiskolás barátját, Willie Simmons III-t. Tavaly vonult vissza a Travis megyei seriff hivatalából, miután vádat emeltek ellene és börtönbe zárták egy 16 éves fiatal molesztálása miatt – írja a New York Post.