Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

MenÌ

Dollár
364,02 Ft
Euró
390,36 Ft
Font
456,60 Ft
Bitcoin
61,296 $

A Premier League egyik legjobbját hozhatja el a Real Madrid

Ismét a Real Madrid látókörébe kerÃŒlt a Premier League egyik legjobbja, aki jelenleg a Manchester Cityt erősíti.

Fotó: Twitter/Manchester City
Sport

A T-800-as

Szerkesztő

Az idei nyári átigazolási szezon kÃŒlönösen izgalmasnak tűnik, sokan válthatnak klubot a sztárok közÃŒl. A Real Madrid és a Manchester City akár főszereplőkké is válhatnak, hiszen nem egy nagy nevet hoztak szóba velÃŒk.

Raheem Sterling már évek óta téma a Real Madridnál, de még mindig nem tudták megszerezni az angol középpályást, aki a világ egyik legjobbja ezen a terÃŒleten. Korát tekintve pályafutása azon pontján van, amikor a lehető legtöbbet hozhatja ki magából és a tehetségéből. Soron kívÃŒl Olajat talált a Mol Tura közelében

A 26 esztendős klasszis, aki 2012 óta tagja a felnőtt angol válogatottnak, 2015-ben hagyta el a Liverpoolt a Manchester City kedvéért. Hatalmas érvágás volt az akkor a liverpooliak számára, míg a rivális sokat nyert az igazolással.

Noha még mindig az egyik legjobbnak tartják a középpályán, úgy tűnik, hogy Pep Guardiola már nem számol vele alapemberként, és sokkal inkább Phil Fodent játszatja helyette, aki a britek új feltörekvő tehetsége, és még mindig csak 20 esztendős.

Emiatt Sterling új szerződésének tárgyalása sem képez prioritást, miközben a Real Madrid komoly érdeklődést mutat iránta. Régóta udvarolnak az angol ásznak, de eddig mindig csalódniuk kellett, mert úgy tűnt, hogy a sztár az Etihadban marad.

Hatalmas bónuszokról mond le a Real Madrid

A Daily Star a cikkében arról ír, hogy bár Sterling továbbra is elégedett a Citynél, illetve várhatóan az Európa-bajnokság után folytatja a tárgyalásokat az új szerződéséről, a jelenlegi helyzete miatt a Real újra felcsigázta az érdeklődését.

Még két év van hátra a kontraktusából, és legkevesebb 80 millió fontot kérhetnek érte, ha egyáltalán fontolóra kívánják venni az eladását. 2015 júniusában mindössze 44 millió fontjába kerÌlt a Citynek.

A legutóbbi 12 mérkőzésén csak egyszer volt eredményes, és ez a hirtelen formahanyatlás vezetett oda, hogy az elmúlt hetekben csak a kispadra nevezték. Eddig összesen 14 alkalommal talált be az ellenfél hálójába a szezon során a listavezető színeiben.

Nagy Márton az ÃŒzemanyagár-csökkenésről: megértette mindenki, mit szeretne a kormány

A nemzetgazdasági miniszter szerint nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy az Ìzemanyagárak visszakerÌljenek a referenciaszinthez. Egyúttal megfontolandónak tartja, hogy a régiós átlagár helyett csak a szomszédos országokat vegyék alapul.