Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,23 Ft
Euró
389,34 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,398 $

Ezzel a táblagéppel győzné le az Apple-t a Samsung

Habár az iPadek népszerűségét nehéz lesz megtörni, a dél-koreai techóriás mégis a cupertinóiakat szeretné legyűrni a Galaxy Tab A7-tel.

Twitter/Evan Blass
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Az elérhető árú táblagép Lite verziójáról egyelőre csupán néhány infómorzsát lehetett felfedezni a világhálón, nemrég azonban renderfotók kerültek fel a Twitterre, melyeken teljes egészében csodálhatjuk meg a tabletet.

A felvételek fényerősségének köszönhetően tisztábban kivehetőek a kávák, valamint az előlapi kamerák nyílásai, mint ahogyan a hangszórók apró rései is tökéletesen láthatóak a keszülék tetején. Soron kívül Újabb megrázó részletek láttak napvilágot a komlói motorbalesetről

Ami a hátlapot illeti, a főkamera egy nagyobb kitüremkedést kaphatott, így minden bizonnyal csupán egy tok segítségével hozhatjuk vízszintes helyzetbe a Galaxy Tab 7 Lite-ot.

A hangerő-szabályozó és a bekapcsoló gombok egyaránt a tablet jobb oldalára kerültek, az utóbbi az okoseszköz szélének felső részén helyezkedik el.

Sajnos a specifikációkkal kapcsolatban nem érkeztek új hírek, így csupán a korábban kiszivárgott információkra hagyatkozhatunk, melyek alapján a Galaxy Tab 7 Lite szívében a Helio P22T lapkakészlete duruzsolhat 3 GB RAM memória társaságában egy 8,4 hüvelykes kijelző alatt, míg a megfelelő működést és energiaellátást egy 5 100 mAh-ás akkumulátor biztosíthatja.

Ezt a 7 szokást követik azok, akik szinte soha nem lesznek betegek

Érdemes megfogadni a tanácsokat, hiszen így hosszú éveken át élvezhetjük az aktív és egészséges életet.