Clouds
21 Budapest
Dollár
359,33 Ft
Euró
389,68 Ft
Font
443,60 Ft
Bitcoin
22,819 $

Óriási akkumulátort kapott a Lenovo legújabb gamer telefonja

Fotó: Lenovo
Smart
not image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A Lenovo bejelentette, hogy a Legion 2 Pro készülék hátuljába egy 5 500 mAh-ás egységet szereltek, amelyet 90 W-os gyorstöltési funkcióval láttak el.

A kínai gyártó hivatalos Weibo-fiókján felfedte, hogy a Legion 2 Pro akkumulátora a korábbi szóbeszédekkel szemben sokkal masszívabb lesz.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

A 90 W-os gyorstöltés hasonlóan fog működni, mint ahogyan azt már elődjénél, a Legion Pro-nál megszokhattuk – két USB-C csatlakozót kapunk, melyek egyenként 45 W-ra lesznek képesek.

A Lenovo egyelőre nem fedte még fel a Legion 2 Pro specifikációinak listáját, arról azonban már néhány hónapja kiszivárogtak az információk, hogy a készülék szívében egy dupla ventilátoros hűtéssel ellátott Snapdragon 888 lapkakészlet fog duruzsolni.

Szintén tényként kezelhetjük, hogy a gamer okostelefon egy 6,92 hüvelykes, 144 Hz képernyőfrissítési sebességre képes, FullHD+ felbontású AMOLED kijelzővel érkezik, ami pazar látványt nyújthat játék közben.

A Geekbench leírása alapján a Legion 2 Pro megfelelő működését a Google Android 11 operációs rendszere biztosíthatja majd, az alapverzió pedig 12/128 GB-os és 12/256 GB-os változatokban lesz kapható, míg a csúcsmodellt 16/512 GB-os konfigurációval vásárolhatjuk meg.

A Lenovo a hivatalos, április 8-án esedékes bemutató előtt minden egyes nap újabb részleteket fog közzétenni a telefonról, ezért érdemes lesz figyelnünk a további fejleményeket.