Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,01 Ft
Euró
390,22 Ft
Font
456,44 Ft
Bitcoin
58,250 $

Dwayne Johnson megmutatta brutális hátizmait, méltó a Szikla névre, nem kicsit!

Érdemes megnézni a Szika aktuális formáját, ami abszolúte csúcs, nagyon sok versenyt nyerhetne meg vele, de ennél egy nagyobb ugrásra készül, hiszen szuperhőst fog játszani.

Fotó: Instagram/Dwayne Johsnon
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A híres hollywoodi színész, aki még mindig az egyik legkeresettebb a hatalmas népszerűsége miatt, minden eddiginél feljebb kapcsolt, hiszen a lehető legnagyobb, legizmosabb szuperhős akar lenni, amire jó esélyei vannak.

Folyamatosan figyeljük a fejlődését, és nemrég a combizmairól számolhattunk be, amik nagyobbak, mint sok embernek a dereka. Abszolúte más kategóriában edz Dwayne, mint a világ legtöbb ember a Földön. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Azért ezt nem lehet rossz kimondania, de ha igazán 100-as kar lenni, akkor magával versenyez, mivel saját magunk vagyunk a legnagyobb motiváló erő, és ha időről időre legyőzzük magunkat…

Berki Mazsi a Maldív-szigeteken is megmutatta a kerekedő pocakját

Akkor garantált lehet a siker, és ez a világsztárra is igaz, nagyon keményen tolja, gyakorlatilag megállás nélkül. A követői is csak ámulnak azon, amit csinál, mert úgy tűnik, még ennél izmosabb tud lenni.

Nézzük csak meg a hátizmát, ami finoman szólva is hangsúlyos, de érdemes pár pillantást vetni az alkarjára, ami szintén egészen brutális, nincs rá jobb szó, amivel le lehetne írni ezt a fajta fizikumot.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.