Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,20 Ft
Euró
385,37 Ft
Font
449,24 Ft
Bitcoin
65,066 $

Neymar: „Mbappénak is köszönhetem, hogy ilyen boldog vagyok”

Annak ellenére, hogy számos pletyka kering arról, hogy Neymar esetleg visszatérhet a Barcelona csapatához, a brazil támadó valószínűleg maradni fog Párizsban, részben azért is, mert nagyon jól érzi magát.

...svg content...A brazil Neymar a labdarúgó Copa America elõdöntõjében az Argentína ellen játszott mérkõzésen, Belo Horizontéban 2019. július 2-án. Brazília 2-0-ra gyõzött. MTI/EPA/EFE/Fernando Bizerra
Sport

Nagy Noel

Szerkesztő

Neymart az elmúlt idők során nemritkán sújtották sérülések, ám továbbra is tagadhatatlan, hogy a világ egyik legjobb formájában lévő játékosa. Amikor a Paris Saint-Germainbe igazolt, többen aggódtak, hogy esetleg ellazulhat a kisebb intenzitású francia bajnokságban, ám ez nem történt így.

Neymar sorsának alakulása gyakorlatilag minden egyes átigazolási időszakban téma, a legtöbb esetben a korábbi klubjával, az FC Barcelonával hozzák szóba, hogy esetleg egy nagyszabású visszatérés keretében ismét gránátvörös-kék mezt húzhat magára. Soron kívül Donáth Annát sokkolták a Robert Fico elleni merényletről megjelent kommentek

A brazil támadó környezetéből már többen megerősítették az elmúlt idők során, hogy a pletykáknak jóformán semmi alapja nincs és Neymar maradni fog a PSG csapatánál, mivel nagyon jól érzi magát a francia fővárosban, nagyon élvezi a csapatot.

Neymar a France Football nevű magazinnak nyilatkozva ráadásul méltatta csapattársát is, Kylian Mbappét. Mint mondta, nagymértékben köszönheti a boldogságát neki, akitől annak ellenére, hogy fiatalabb, sokat tanult:

„Nagyon sokat köszönhetek Mbappénak, hogy a PSG-ben boldog lettem. Megtanította nekem a francia élet rejtelmeit, elmagyarázta a francia mentalitást. Kylian egy remek ember, aki mindenkivel nagyon kedves, szerintem ezért is kedvelem őt annyira”

„Ezen felül lehetőségem nyílt arra, hogy közelebbről lássam az edzésmunkáját, láthattam az elképesztő sebességét, a cselezési képességet, az intelligenciáját. Mindig mondtam, hogy ő a mi aranyfiúnk, ő nem csak egy gyors játékos. A sebességet okosan kell használni, hogy kiaknázzuk a benne rejlő lehetőségeket, és Kylian ki is aknázza” – idézte az AS a nyilatkozatát.

Mbappé viszont nem biztos, hogy olyan sokáig Neymar csapattársa marad, ugyanis egyre gyakrabban szólnak arról sajtóértesülések, hogy nem fogja meghosszabbítani a szerződését és a jövőben a Real Madridhoz fog igazolni.

Putyin és Biden is megszólalt a Fico elleni merénylet után, aki magánál volt

Joe Biden amerikai elnök és Vlagyimir Putyin, Oroszország elnöke szinte egyszerre reagált a Robert Fico elnök elleni merényletre.