Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,87 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
453,96 Ft
Bitcoin
64,259 $

Balesetet okozott, majd feleségére kente az incidenst a mintaférj

Hamis tanúzás és hamis vád miatt folytattak büntetőügyi vizsgálatot a Vas megyei rendőrök.

Illusztráció/MTI/Mihádák Zoltán
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Egy, anyagi kárral végződött közlekedési baleset történt 2020 májusában, Egyházashetye belterületén. A baleset körülményeit a Celldömölki Rendőrkapitányság Rendészeti Osztálya szabálysértési eljárás keretében vizsgálta – írta a Police.hu.

A szabálysértési eljárásban egy házaspár meghallgatására került sor, melynek során a férj két alkalommal is azt állította, hogy a baleset során a gépkocsit a felesége vezette. A feleség az eljárásban tett vallomása során megerősítette, hogy a balesetet okozó gépjárművet ő vezette. A lefolytatott szabálysértési eljárásban azonban megállapításra került, hogy a balesetet okozó gépkocsit a férj vezette. Soron kívül Így startolt el a forint hétfő reggel

A férj a feleségét a hatóság előtt szabálysértés elkövetésével hamisan vádolta, a feleség pedig a szabálysértési eljárásban az ügy lényeges körülményére vonatkozóan valótlan vallomást tett.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának Gazdaságvédelmi Alosztálya a férjjel szemben egy rendbeli hamis vád vétség elkövetésének megalapozott gyanúja, a feleséggel szemben pedig egy rendbeli hamis tanúzás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Gyanúsítotti kihallgatásuk során a bűncselekmények elkövetését mindketten elismerték.

A szükséges eljárási cselekményeket Főkapitányság Bűnügyi Osztályának Gazdaságvédelmi Alosztálya elvégezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Sárvári Járási Ügyészségnek megküldte.

Összefoglaló videó a Ferencváros 5-1-es győzelméről a Debrecen ellen

A Ferencváros végül 5-1-re győzte le a Debrecent az NB1 hétvégi fordulójában, ami egyúttal rekordot is hozott, mert egy csapat sem rúgott olyan sok gólt egy idény alatt, mint a Fradi.

Testvére helyett akart motoros vizsgát tenni, és ez még mind semmi

Rendőrségi ügy lett belőle, miután úgy döntött, a testvére helyett megy motoros vizsgára, de hamar lebuktak.

Súlyos baleset történt Baján, vonat elé hajtott egy kamion

Ezúttal egy kamionos okozott komoly fennakadást, amikor vonat elé hajtott, mely mintegy 200 méterre állt meg a vasúti átjárótól, de nem siklott ki.