Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,63 Ft
Euró
389,48 Ft
Font
453,83 Ft
Bitcoin
63,871 $

Ilyen kerek és látványos még soha nem volt Ronaldo szerelmének feneke

Georgina Rodriguez és Cristiano Ronaldo közösen jelentkeztek be a családi edzőteremből, amit bárki elfogadna, főleg most.

Fotó: Instagram/Georgina Rodriguez
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Az edzések is nagyon átalakultak a koronavírus miatt, legalábbis a „halandók” számára, hiszen a tehetősebbek közül sokan saját konditermet tudhatnak a házukban, így az ő esetükben nem sok minden változhatott.

Voltak olyanok is, akik a vírus miatt építettek, vagy alakítottak ki egy ilyen helyiséget, Ronaldo számára nem volt teljesen új a helyzet, mivel otthon is rengeteg edzést végez, de valószínűleg ő is beszerzett pár új eszközt. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

Számára ez távolról sem mindegy, mivel a világ egyik legjobb futballistája, akinek minden pillanatban fittnek kell lennie, és már nem fiatal, bár ez kicsit sem látszik meg a formáján. Külsőleg is nagyon rendben van…

Győzike nem viccelt, kemény óradíjat számol fel

Párja, Georgina sem panaszkodhat, aki szintén sokat foglalkozik teste edzésével, már csak amiatt is, mert modell. Számos különleges fotót láthattunk már róla, nem is oly rég egy igen dögös bikiniben láthattuk viszont.

Ronaldo legújabb posztjában ketten látni őket az edzőteremben. Georgina ügyes volt a fotó elkészítésekor, hiszen azzal, hogy lábujjhegyre állt, még inkább kihangsúlyozta a lassan legendásnak mondható kerek fenekét.

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.

Életveszélyes állapotba került két gyermek egy ceglédi autóbaleset miatt

Többeket mentőhelikopterrel vittek kórházba a Cegléden történt súlyos baleset miatt, két gyerek életéért küzdenek az orvosok.