Cristiano Ronaldo szerelme álomszerű teste egy extra bikiniben

Fotó: Instagram/Georgina Rodríguez
not image

Hujber Dávid

2021.április.9 - 00:05

Hamarosan itt a bikiniszezon, amire a világklasszis portugál sztárfocista kedvese is nagy erőkkel készülhet.

Egy átlagember számára a nyár általában, vagy az esetek többségében helyhez kötött, vagyis a lakóhelyéhez. Ez nyilván más, amikor valaki nagyon tehetős, mert akkor akár azt is megengedheti magának, hogy bármikor és bármeddig nyári környezetben érezze magát.

Emiatt is láthatjuk gyakran, hogy egyes hírességek folyamatosan egzotikus helyekről jelentkeznek be, mi pedig csak gyönyörködünk a látványban. Ezt akkor is megtehetjük, ha Georgina Rodriguez követői vagyunk az Instagramon.

Történetesen Ronaldo kedveséről van szó, aki nem túl szégyenlős és nagyon szexi képeket dob ki magáról. Most is hasonlóan tett és egy igen szexi képpel örvendeztette meg a követőket, népes rajongótáborát.

Opitz Barbi sportosan is nagyon szexi, a rajongók ismét le lettek nyűgözve

A sok millió követő nem panaszkodhat, mert egyrészt ott van Georgina fenséges teste, másrészt egy extra bikinit vett fel. A lehető legjobb párosítás, és ezzel nálunk el is vitte a prímet a hét kedvenc bikinijével.

Körülbelül egy órának kellett eltelnie ahhoz, hogy 700 000 fölé menjen a likeok száma, ami azért nem semmi, akárcsak a 24 milliós követőtábor, ami hamarosan 25 millió lehet. Ezekkel a számokkal már szép összegeket lehet keresni.