Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,64 Ft
Euró
389,25 Ft
Font
454,93 Ft
Bitcoin
59,038 $

Több illegális buli is volt Budapesten, volt aki több mint 20 vendéget látott vendégül

Sőt, még egy 14 fős együttes is szabályt szegett, amikor közösen egy pincehelyiségben próbáltak, de a rendőrök közbelépett.

Fotó: Pixabay
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Szombaton éjjel két helyszínen intézkedtek a Budapesten szolgálatot teljesítő rendőrök. Az első ilyen intézkedésre a XVI. kerületben került sor, közelebbről egy kertes házban. Az ott lakó 50 éves budapesti lakos 22 magyar állampolgárt fogadott vendégül egy zenés magánrendezvényre.

A második intézkedést az I. kerületben hajtották végre egy magánlakásban, ahol szintén a rendezvény szervezőjén kívül további 15 személy szórakozott. A rendőrség mindenkit intézkedés alá vont, nemcsak a vendéglátó személyeket. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

Szlávik elmondta, szerinte meddig kell még biztosan maszkot hordanunk

Pénteken a XVII. kerületben az egyik pincehelyiségben zenekari próbát tartottak. Egy 14 fős zenekarról van szó, akik próbáltak, de ez is szabályokba ütközött, ami miatt a rendőrségnek szabálysértési eljárást kellett indítania.

Agyonverte feleségét a volt kazahsztáni gazdasági miniszter, a gyilkosságról felvétel is készült

A férfi az egyik rokonának a tulajdonában lévő étterembe vitte feleségét, ahol a hajánál fogva rángatta, brutális módon ütlegelte és rugdosta, melynek következtében a nő a helyszínen életét vesztette.