Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,63 Ft
Euró
389,48 Ft
Font
453,83 Ft
Bitcoin
63,871 $

Koronavírus-fertőzés miatt tragédiába torkollt egy születésnapi ünnepség

Összesen tízen gyűltek össze, hogy megünnepeljék nagyszülőjüket, később viszont ketten életüket vesztették covid-fertőzésben.

Unsplash
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Az RTL Híradónak az a paksi nő adott interjút, akinek egy családi ünnepség után két hozzátartozója is elhunyt.

A nő elmondta, óriásit hibáztak, és ezt senkinek sem kívánják. Március elején nagymamája 86. születésnapját ünnepelték meg tízen, az összejövetelt követően mindannyian megfertőződtek koronavírussal. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

Egészen addig vigyáztak, hiszen alig találkoztak rokonokkal, csupán a születésnap miatt tettek kivételt, és a maszkot kizárólag a torta elfogyasztása idejére vették le magukról.

Később kiderült, hogy az egyik családtag mér két héttel korábban elkapta a fertőzést, ezt viszont nem árulta le, így az ünnepségen sem tudtak arról, hogy volt a jelenlévők között covid-beteg.

A 45 éves háromgyermekes asszony heteken keresztül volt kórházban magas lázzal és kétoldali tüdőgyulladással, míg 86 éves nagymamája és 72 éves édesapja belehalt a fertőzés szövődményeibe, miközben édesanyja az életéért küzdött.

Mindegyik lebetegedett családtagra hosszas rehabilitáció vár, még az orvosok sem tudják megmondani, szenvedhettek-e maradandó károsodásokat.

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.

Életveszélyes állapotba került két gyermek egy ceglédi autóbaleset miatt

Többeket mentőhelikopterrel vittek kórházba a Cegléden történt súlyos baleset miatt, két gyerek életéért küzdenek az orvosok.