Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,39 Ft
Euró
389,41 Ft
Font
455,33 Ft
Bitcoin
57,435 $

Holland tehetséggel pótolhatja a távozó Wijnaldumot a Liverpool

Hatalmas az érdeklődés az AZ Alkmaar holland védekező középpályása, Teun Koopmeiners iránt, mely versenybe most Jürgen Klopp csapata is beszállt.

Jürgen Klopp, a Liverpool vezetőedzője az angol labdarúgó-bajnokság Aston Villa elleni, 2020. július 5-i mérkőzése előtt a liverpooli Anfield Stadionban. MTI/EPA/AFP/Paul Ellis
Sport

Nagy Noel

Szerkesztő

A tavalyi domináns szezont követően a Liverpoolnak nem úgy sült el a 2020-21-es szezonja, ahogyan azt eltervezték. A brutális sérüléshullám miatt a csapat sokszor egy egészséges kezdő híján találta magát, így többször is fiatalokat kellett bevetni, akik közül valamennyien jól vizsgáztak.

A nyáron mindenképpen várható némi átalakulás a Liverpool keretében, példának okáért Jürgen Klopp eddigi egyik alapember, Georginio Wijnaldum nagyon úgy tűnik, hogy távozik a klubtól és legnagyobb valószínűséggel a Barcelonához fog csatlakozni a nyáron. Soron kívül Újabb megrázó részletek láttak napvilágot a komlói motorbalesetről

A spanyol AS értesülései szerint pedig Klopp meg is találta Wijnaldum méltó helyettesét az egyik honfitársa formájában. A Liverpool ugyanis kinézte az AZ Alkmaar 23 éves alapemberét, Tenu Koopmeinerst, akiért nagyon éles verseny van Európában.

Mint a spanyol lap is írja, többek között a Romával, az Interrel, a Napolival és a Sevillával kell megmérkőznie a Liverpoolnak, hogy megszerezzék Koopmeiners aláírását. Amennyiben Wijnaldum tényleg távozik, akkor jó esélye van a Liverpoolnak arra, hogy tényleg versenybe szálljanak a hollandért.

Koopmeiners a sokoldalúságával és gólerősségével hívta fel magára Európa figyelmét, többek között hatosként, nyolcasként és ha úgy adódik, középhátvédként is be lehet vetni az idén 37 mérkőzésen 17 gólt szerző játékost.

A játékos szerződése ugyan 2023-ban jár le az AZ-nál, de szinte biztosra vehető, hogy idén nyáron klubot vált. Az AS úgy tudja, hogy 20-25 millió euró körüli összeget kell letennie az asztalra annak a klubnak, aki szeretné megvásárolni Koopmeinerst.  

Ezt a 7 szokást követik azok, akik szinte soha nem lesznek betegek

Érdemes megfogadni a tanácsokat, hiszen így hosszú éveken át élvezhetjük az aktív és egészséges életet.

Ezzel a góllal kapott ki a PSG a Dortmund ellen a Bajnokok Ligájában (videó)

A PSG több nagy helyzetet is kihagyott, azonban összességében megérdemelt volt a Dortmund győzelme a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.