18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,76 Ft
Euró
390,96 Ft
Font
458,00 Ft
Bitcoin
61,413 $

Megdöbbentő: Köllő Babettet 16 évesen egy rendező a lakására hívta, hogy feküdjön le vele

Köllő Babettnek lehet pár igazán megdöbbentő története, melyek közül ez az egyik, ami sokaknál kiverheti a biztosítékot.

Fotó: YouTube/LifeTV
Style

A T-800-as

Szerkesztő

Egy egészen felháborító történetet mesélt el Köllő Babett az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban. Kiderült ugyanis, hogy egy nála 20 évvel idősebb rendezőtől kapott ajánlatot, ráadásul gyerekként.

Akkor Babett még csak 16 éves volt, szűz, törékeny és anorexiával küzdött, miközben a férfi a lakására hívta. Nem ment át hozzá, illetve még csak beszélni sem volt hajlandó az ajánlatról, a szüleinek sem. Soron kívül Országszerte akadozott a Vodafone és a Digi szolgáltatása is kedden

Babett azt mondta, olyan konkrétan nem történt, hogy egy szerepért cserébe kínálták fel magukat az emberek, de olyan igen, amikor egy meg nem nevezett rendező bepróbálkozott nála. „Elhívott a lakására. Anorexiás voltam, és egyébként szűz.” – mesélte a sztár, aki akkoriban csak 16 éves volt, tehát kiskorú.

Nicole Scherzinger mély és bombasztikus dekoltázsa a hét egyik kedvence

„Az volt a legdurvább az egészben, hogy én akkor nem is mertem beszélni, nyilván nincs miről. Előadás után azt mondta, hogy akkor vasárnap várlak a lakásomban, és elment. Nyilván nem mertem, és nem mertem elmondani a szüleimnek ezt az egészet. Ez nagyon durva.”

Lett is következménye annak, hogy Babett nem fogadta el az ajánlatot, mert utána a rendező már nem dolgozott vele többet. A meg nem nevezett szakember nemhogy nincs már azóta a szakmában, az élők sorában sem.

Az azóta elhunyt rendező megalázó módon bánt Babettal, mert a történtek után a színésztársak előtt tette fel neki a kérdést, hogy miért nem volt nála vasárnap. Nyilván erre az akkor 16 éves Babett semmit sem tudott mondani, kellemetlen volt a helyzet, miközben páran talán azt gondolták, hogy járogat a rendező lakására.

Nagy Márton az üzemanyagár-csökkenésről: megértette mindenki, mit szeretne a kormány

A nemzetgazdasági miniszter szerint nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy az üzemanyagárak visszakerüljenek a referenciaszinthez. Egyúttal megfontolandónak tartja, hogy a régiós átlagár helyett csak a szomszédos országokat vegyék alapul.