Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,36 Ft
Euró
388,25 Ft
Font
452,77 Ft
Bitcoin
63,203 $

Jó hír érkezett az LG mobiltelefonok tulajdonosai számára

Miután az LG bejelentette, hogy idén nyáron végleg felhagy az okostelefonok gyártásával és értékesítésével, sokakban felmerült a kérdés, vajon mi lesz az akár újonnan megvásárolt készülékekkel?

LG
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Nos, a válasz a kérdésre egyszerű: a dél-koreai gyártó még éveken keresztül támogatást nyújt majd az érintett mobiltelefonokra – olvasható a cég hivatalos közleményében.

Az LG legutóbb közzétett jelentéséből kiderült, hogy a 2019 után piacra dobott okoseszközök mindegyike összesen három Android operációs rendszerrel kapcsolatos frissítést fog megkapni. Soron kívül Kedden napközben beborulhat az ég, néhol záporokra is van kilátás

Mindezek alapján az LG G8, az LG V50, az LG V60, a három LG Velvet és LG Wing készülékek élvezhetik majd a legújabb update-eket, így a tulajdonosok megnyugodhatnak, hiszen egészen Android 13-ig frissülni fog a rendszer.

Az LG Stylo 6 és néhány LG K szériához tartozó modell júzerei kizárólag Android 12-es újításra számíthatnak.

A dél-koreai techóriás hozzáállása dicsérendő, ugyanakkor sokaknak még így is azon kell gondolkozniuk, mi lesz két-három év után, amikor már leállnak a frissítések, ezáltal minden bizonnyal új modellek után kell nézniük.