Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,94 Ft
Euró
389,41 Ft
Font
455,06 Ft
Bitcoin
59,250 $

Curtis felesége elárulta, várandósan szerzett tudomást a megcsalásról

Újabb részletek derültek ki Curtis és felesége, Kriszti kapcsolatáról, ami nem éppen úgy végződött, mint azt sokan gondolták volna.

Fotó: Instagram/Curtis
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Még tavaly augusztusban jött a hír, hogy Curtis és Kriszti külön utakon folytatják tovább, de a különköltözés valójában már messze előbb megtörtént. Azóta nem sokat beszéltek a szakításról, ám most Kriszti úgy döntött, megoszt pár részletet a Story magazinnak adott interjújában.

„Már úton volt a kisfiunk, amikor tudomást szereztem a hűtlenségéről. Amikor először szembesítettem, letagadta, ám olyan konkrét információk jutottak a birtokomba, hogy aztán ő is belátta, nincs értelme ködösítenie.” – idézte a 24.hu Krisztit a Story magazinból. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

Az édesanya azt mondta, pár hónapig még próbálta elfogadni az elfogadhatatlant, majd annyira mérgezettnek érezte a kapcsolatukat a félrelépés miatt, hogy új életet kezdett. Elismerte, sosem hitte, hogy ez lesz a vége.

„Bíztam Atiban, a kapcsolatunkban, és bár nem vagyok naiv, mégsem gondoltam, hogy valaha is hűtlen lesz hozzám.” – folytatta Kriszti, aki egy nehéz időszakon mehetett keresztül, és noha mindig is tisztelte a rappert, miközben azt gondolta, ez kölcsönös, rá kellett jönnie, hogy tévedett.

Gáspár Laci megválik az egyik komoly autójától, de jön helyette egy új

„Sajnos hamar kiderült, hogy tévedtem.” – osztotta meg az érzéseit Kriszti, aki azóta külön él Curtistől, és nemrég a válókeresetet is beadta, így hamarosan valóban kizárólag a gyermekük fogja összekötni őket, semmi más.

Már várandósan szembesült Curtis hűtlenségével Kriszti. Tavaly augusztusban derült, hogy az újpesti rapper és görög…

Közzétette: Story – 2021. április 7., szerda

Curtis boldog az új párjával, és nemrég tagadták a pletykákat, és egyértelművé tették, hogy nagyon boldogok, közösen terveznek. A rapper sok közös képet osztott meg a sportolóval, aki időközben a támadások miatt törölte magát az Instagramról.