Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Curtis és szerelme reagáltak a pletykákra, mindent tisztáztak

Fotó: Instagram/Curtis
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Curtis és Judit hosszabban reagáltak a pletykákra, miután egyre többen kezdtek el arról beszélni a közösségi médiában, hogy talán szakítottak.

Kezdődött minden azzal, hogy Curtis barátnője hirtelen törölte magát az Instagramról, gyakorlatilag mindenfajta előzmény nélkül. Ez persze azonnal komoly pletykákat indított be a követők között, és voltak kárörvendő kommentek is.

Soron kívül Megszületett az újabb ítélet L.L. Junior kisfiának halálos balesete ügyében

Sokat nem kellett várnunk arra, hogy a rapper és a sportoló hivatalosan is reagáljon ezeket a pletykákra. A Blikknek adtak exkluzív interjút, melyben tisztázták a dolgokat, miszerint még mindig együtt vannak.

A fiatal lány elmondása szerint belefáradtak az elmúlt időszakba, a sok rosszindulatba, a bulvársajtó cikkeibe, és minden olyan dologba, ami negatívan érintette őket. Emiatt döntött úgy a lány, hogy törli magát. „Így nyugodtabb lesz az életem is.” – mondta Judit a Blikknek.

Kiderült, hogy rengeteg gyűlölködő és csúnya kommentet kapott az emberektől, és noha eleinte azt mondta, nem foglalkozik ezekkel a hozzászólásokkal, végül nem sikerült kizárni azokat. „A lapok is olyan dolgokból csinálnak hírt, aminek nincs is köze a valósághoz és csámcsognak az életünk minden részletén, úgy, hogy nem is ismernek bennünket!”

Tóth Andi keményen odarakta, erről sokat fognak beszélni

Ami a legfontosabb, hogy Curtis és Judit együtt vannak, teljesen rendben van a kapcsolatuk, de innentől kezdve a magánéletük valóban magánélet marad. A rapper szintén mondott pár szót a Blikknek, hangsúlyozván, hogy ettől a ponttól kezdve már senkinek nem lesz köze a kapcsolatukhoz.