Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,681 $

Hurrá, Kim Kardashian milliárdos lett!

Kim Kardashian végre hivatalosan is csatlakozott a dollármilliárdosok exkluzív klubjához.

Fotó: Kim Kardashian West/Instagram
Style

Kornis Vivien

Szerkesztő

Kim K tavaly októberben még nagyjából 780 milliós vagyonnal bírt – írja a TMZ – , masszív pénzügyi növekedését főleg smink- és alakformáló divatmárkájának köszönheti. 

A KKW Beauty indulása óta évente körülbelül 100 millió dollárt hozott Kim konyhájára, és amikor a vállalkozás 20 százalékát eladta a Coty-nak, 200 millió dollárral gazdagodott. A Forbes szerint a megmaradt 72 százalékos tulajdonrésze további 500 millió dollárt érhet. Soron kívül Újabb női holttestre bukkant a rendőrség, most Miskolcon

A SKIMS, bár hivatalosan nem tette közzé pénzügyi mérlegét, 225 millió körüli összeget jelenthet Kim K-nek, a többi befektetésével, többek között ingatlanjaival pedig szépen összeáll a tízjegyű vagyona. 

Ezzel a celeb csatlakozhatott testvéréhez is a milliárdosok klubjában, Kylie-hoz, aki saját smink és kozmetikum-birodalmával építette fel a vagyonát. Kim egyelőre nem kommentálta vadonatúj státuszát, de biztos nem bánja a történtekeket.

Óriási szívességet tett a Kisvárda az Újpestnek a Puskás Akadémia ellen

A Kisvárda nem tudta kihasználni a lehetőséget, és vereséget szenvedett a Puskás Akadémia otthonában, amivel nem kis szívességet tettek az Újpestnek.