Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,92 Ft
Euró
392,18 Ft
Font
458,24 Ft
Bitcoin
62,216 $

Videón, ahogy Hajdú Péter Pataky Attilával közösen karaokézik

Nagyszerűen telt a 24 óra az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban. A sztárok még karaokéztak is egyet, ami humorosra sikeredett.

Fotó: YouTube/LifeTV
Style

A T-800-as

Szerkesztő

Pataky Attila is igent mondott Hajdú Péter felkérésére, így ő is szerepelt a LifeTV legnépszerűbb műsorában. Az Összezárva Hajdú Péterrel vendége egy igazi legenda volt, aki egyszer akkora csalódáson ment keresztül, hogy utána vastagbélrákja lett.

Embertelen fájdalmakat élt át, amikor koronavírus-beteg lett, és úgy érezte, nem akar többet élni emiatt. Kun Péter egészen tragikus halála olyannyira megrázta, hogy azt a mai napig nem tudta teljesen feldolgozni. Soron kívül Ezentúl az önkéntesek is csak erkölcsi bizonyítvánnyal dolgozhatnak a gyerektáborokban

Arról isi szó esett, hogy Pataky több ház árát bulizta el, mert nem foglalkozott igazán a pénzzel, elég nagy lábon élt. Ugyanakkor semmit sem bánt meg, mert tudja, hogy a túlvilágra egy tárgyat sem vihet magával.

Boldogabb pillanatok is voltak a műsorban, mint például, amikor Hajdú együtt karaokézhatott az Edda frontemberével. „Az Edda-rajongók engem meg fognak ölni!” – mondta viccesen Hajdú a közös dal előtt.

A „Hűtlennel” kezdtek, ami Pataky egyik legnagyobb slágere, mely valószínűleg 50 év múlva is az egyik legkülönlegesebb magyar dal lesz. Nem sokan mondhatják el magukról, hogy Patakyval közösen énekelhettek.

Az elnöki székébe is kerülhet Bidennek a TikTok betiltása

Nem várt hatása lehet az elnök által is támogatott törvénynek.