Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,961 $

Pataky embertelen fájdalmakat élt át a koronavírus-betegsége alatt, és azt hitte, belehal a fertőzésbe

Az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor legutóbbi vendége Pataky Attila volt, aki élete során már nem egy dolgot élt túl.

Fotó: YouTube/LifeTV
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ha valaki, akkor Pataky egy igazi túlélő, mivel túlélt egy vastagbélrákot, miközben kiderült, hogy 5-6 szívrohama volt eddig az életében. Az Edda frontembere a LifeTV stúdiójában beszélt a nehéz időszakairól, többek között arról, hogyan érezte meg a koronavírus-fertőzésének idején.

A koronavírus sok ember halálát okozza a Földön, többek között Magyarországon is. Pataky olyan rossz állapotba került, hogy akkor először azt hitte, meg fog halni. „Az elmúlt 5-6 évben kaptam rendesen. Rendesen. Minden volt. Aranyérműtét, nagyon komoly… rák, vastagbélrák, ilyen-olyan… Nézd meg, mindenből kijöttem.” Soron kívül Szorosabbra fűzi szakmai kapcsolatait a magyar és a török versenyhatóság

Péter ledöbbent, amikor megtudta, hogy Patakynak már 4-5 szívrohama is volt az élete során. „Inkább öt, vagy hat.” – módosította a számot a sztár, mert már maga sem tudja számon tartani ezeket a súlyosabb eseteket.

„Kegyetlen végigélni, hogy turkálnak a szívedben, de hát látod, itt vagyok és kész, és az Arénában lenyomtam 2 óra 35-öt. Semmi sincs ugyanúgy, és eleve ez a COVID rálapátolt egyet. Itt tényleg életemben először volt olyan, hogy egy-másfél napig olyan szinten megroggyantam, hogy menni akartam. Életemben először.”

Olyan rossz állapotban volt, hogy be akarta fejezni a földi életét. Ez még a kórházban volt, miután az állapotra súlyosabbra fordult a fertőzés miatt. „Embertelenül fájt minden, embertelenül kivoltam, le voltam fogyva.”

Pataky Attila azt mondja, születése óta kapcsolatban áll a plejádokkal

„Én azt mondtam, hogy nagy küzdő vagyok, de már elég volt.” – mondta Pataky, majd a kedvese meggyőzte őt, hogy maradnia kell, egy egész ország hisz benne, és még dolga van az életben. Ez is erőt adhatott számára, majd felépült.

Hatalmas robbanás történt egy katonai bázison, 20 kambodzsai katona meghalt

Legkevesebb 20 kambodzsai katona vesztette életét egy katonai bázison bekövetkezett robbanás következtében.