Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,99 Ft
Euró
395,00 Ft
Font
472,49 Ft
Bitcoin
63,787 $

Egy igen komoly vakcinaszállítmány érkezik Magyarországra, de nem keleti

Ezúttal nem Oroszország és Kína küld egy nagyobb csomagot Magyarország számára, hanem egy nyugati vakcina futhat be.

...svg content...Fotó: Szeged, 2021. március 31. AstraZeneca koronavírus elleni vakcinával töltött fecskendők oltáshoz előkészítve a Vasútegészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kiemelten Közhasznú Kft. oltópontján Szegeden 2021. március 31-én. MTI/Rosta Tibor
Belföld
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Orbán Viktor miniszterelnök szerdán részletes tájékoztatást adott a várható vakcinákról, amikből milliós tételben olthatnak a következő időszakban. Ez egy kifejezetten jó hír, különösen azok után, hogy napról napra aggasztóbbak a járványügyi számok.

A csütörtökön kiadott adatok is magas értékeket mutattak, és nem kétséges, hogy az egyetlen megoldás az oltóanyag, amiből a lehető legtöbb kell. Ennek megfelelően rövidesen egy újabb fontos szállítmányt várnak Magyarországon. Soron kívül Volt kedvese arról, kicsoda Magyar Péter valójában: erre nem is merek válaszolni

Az operatív törzs tájékoztatása szerint ma este egy 218 ezres (218 400) AstraZeneca-szállítmány fog megérkezni Budapestre. Ezeket a vakcinákat még vasárnap ki fogják szállítani a kormányhivatalok részére, amiket a háziorvosok használhatnak fel, hogy minél hamarabb oltani tudjanak velük.

Magyar Péter volt párja egy veszekedésükről: megijedtem, fenyegetve éreztem magam

Vogel Evelin szerint egyszer az autó mellett összeszólalkoztak, és a férfi agresszívan viselkedett vele, ennek pedig a gyermeke is szemtanúja volt.