Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
364,41 Ft
Euró
394,54 Ft
Font
466,85 Ft
Bitcoin
56,535 $

Elképesztő húzásra készül a Manchester City: Messi és Haaland érkezhet

Ha sikerrel jár a Manchester City, akkor azzal Európa új királya lehet, és szinte garantálttá válhat a győzelem a Bajnokok Ligájában.

...svg content...Twitter/Manchester City
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ez a nyár sokkal aktívabb lehet az átigazolási piacon a futballban, melynek egyik főszereplője Lionel Messi lesz, akinek lejár a szerződése a Barcelonával, tehát ingyen igazolható. Miután még mindig nem hosszabbított a katalánokkal, adott az esély a távozására.

Egy évvel ezelőtt egészen közel állt ahhoz Messi, hogy aláírjon a Manchester Cityhez, de az akkori elnök nem engedte el, és azóta a PSG is beszállt a játékba. Papíron ez a két klub lehet esélye arra, hogy megszerezze az argentin rekorder játékjogát. Soron kívül Börtönben marad az óbudai alpolgármester

A The Sun arról ír, hogy a City továbbra is figyeli Messi helyzetét, miközben felkészülnek arra, hogy ajánlatot tegyenek Erling Haalandért, a világ legjobb formájában lévő csatárjáért, aki jelenleg a Dortmund játékosa.

A lap úgy tudja, hogy Messi sem zárta ki azt az opciót, hogy a City játékosa legyen, ami azt jelenti, hogy mindketten Angliába költözhetnek. Egészen elképesztő lenne, ha a britek összehoznák ezt a transzfert.

Sőt, Jack Grealish is Pep Guardiola listáján szerepel, aki körülbelül 100 millió fontjába kerülhet a csapatnak. Ezzel a trióval a Manchester City akár verhetetlenné is válhatna, és Messi kapcsán úgy tudni, hogy jelenleg nem tárgyal a Barcelonával az új szerződéséről, ami jó előjel.

Van B-terve a Real Madridnak, ha Zidane távozna, nem is akármilyen

Miután a 178 gólos gólkirály Sergio Aguero nyáron távozik a Citytől, valakivel pótolniuk kell, és erre a posztra Messi, illetve Haaland a lehető legjobb megoldás lenne. Mellettük még Harry Kane, Romelu Lukaku, valamint Lautaro Martinez került fel a listára, mint potenciális utód.

Egymás megműtésére is képesek a hangyák, antibiotikummal gyógyítanak

Persze nem úgy kell elképzelni, mint az embereknél, viszont egyetlen másik fajnál sem találkoztak még hasonlóval.

Egy eltűnt 16 éves lányt keresnek, életjele sem ad magáról

Eltűnése óta életjelet sem ad magáról az a 16 éves lány, akinek július 6-án veszett nyoma 12 óra körül Dióskálról. Ismeretlen helyre távozott, és jelenleg nem tudni, hol van, mit csinál, kik veszik körbe.