Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,74 Ft
Euró
389,38 Ft
Font
455,14 Ft
Bitcoin
59,183 $

Hat sztárt is kisöpörhet a Real Madrid, hogy legyen pénz Mbappéra és Haalandra

Egymással időnként ellentétes hírek látnak napvilágot a sportsajtóban arról, hogy Kylian Mbappé és Erling Haaland leigazolását mennyire veszi komolyan a Real Madrid, ám egy legutóbbi szerint nagy áldozatokat is hajlandók lennének ezért hozni.

Eden Hazard, a Real Madrid játékosa (j2) ünnepel csapattársaival, miután büntetőből gólt lőtt a labdarúgó Bajnokok Ligája B csoportjának negyedik fordulójában játszott Internazionale - Real Madrid mérkőzésen a milánói Giuseppe Meazza Stadionban 2020. november 25-én. MTI/EPA-ANSA/Matteo Bazzi
Sport

Nagy Noel

Szerkesztő

Nem tudni pontosan, mik a tervei a Real Madridnak a nyári átigazolási időszakra nézve, ugyanis a blancókat is súlyosan érintette a koronavírus-járvány miatti bevételkiesés. Annyiról lehet tudni, hogy szívesen látnák Kylian Mbappét és Erling Haalandot soraikban, formális megkeresésről eddig nem tudni.

Ezt azonban nagymértékben nehezítik a pénzügyi gondok, valamint az a tény, hogy a Paris Saint-Germain és a Borussia Dortmund óriási árcédulát aggatott szeretett csillagjaira. Mbappé esetében 200 millió, Haaland esetében pedig 180 millió lehet az az összeg, amitől már mozdíthatók. Soron kívül Fontos bejelentést tett Orbán Viktor a magyar üzemanyagárakról

Haaland esetében bonyolítja a helyzetet, hogy a következő szezontól kezdve aktiválódik a szerződésében elrejtett kivásárlási záradék, amely 70 millió euró környékére tehető. Ennek ellenére azonban várhatóan licitháborúba folynak érte a csapatok, ami miatt az egekbe szökhet az összeg érte.

A Mundo Deportivo értesülései szerint annak érdekében, hogy a Real Madrid pénzt szerezzen a két ifjú szupertehetségre, hat játékosától is megválhat, ráadásul nem kis sztároktól: Gareth Bale, Sergio Ramos, Raphael Varane, Eden Hazard, Isco és Marcelo is távozhat.

Sergio Ramos esetében már korábban is szó volt arról, hogy nem fogják meghosszabbítani a szerződését, ugyanis nem sikerült egyezségre jutni a klub és a játékos között. Gareth Bale jelenleg a Tottenhamnél játszik kölcsönben, és szemmel láthatóan nem szerepel Zidane tervei között a walesi.

Hazard madridi kalandja eddig katasztrofálisan sült el, azonban ehhez nagymértékben hozzájárultak a sérülései. Marcelo esetében a korai miatt szólnak arról a hírek, hogy távozhat, Varane helye sem tűnik biztosnak, Isco esetében pedig sosem érződött úgy, hogy Zidane prioritásai között szerepel.

Orosz katonák léptek be az amerikai erőknek otthont adó nigeri légibázisra

Miután a nigeri katonai vezetők nemrég úgy határoztak, kiutasítják az amerikai csapatokat az országból, oroszok foglalták el a légibázist.