Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,31 Ft
Euró
389,45 Ft
Font
455,23 Ft
Bitcoin
57,017 $

Kannabiszfarmot üzemeltetett családi hazának alagsorában egy Vas megyei férfi

Letartóztattak egy férfit Vas megyében, ugyanis a gyanú szerint összesen 123 tő kannabisz növényt termesztett értékesítés céljából.

Fotó: Unsplash
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Letartóztattak egy férfit Vas megyében, ugyanis a gyanú szerint összesen 123 tő kannabisz növényt termesztett értékesítés céljából.

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2021-ben a családi házának alagsorában kialakított helyeken termesztette a kábítószer tartalmú növényeket, amit értékesíteni kívánt – számolt be róla az ugyeszseg.hu. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A Vas megyei rendőrök a 2021. március 24-én megtartott szemlén összesen 123 darab kannabisz növényt és két csomagban összesen 25 gramm kábítószergyanús növényi törmeléket, továbbá kábítószer termesztéséhez és szárításához szükséges nagy fényerőjű halogén lámpákat, ventilátort, elszívót, tápsó-oldatokat, növekedésserkentőt foglaltak le.

A Vas Megyei Főügyészség a szökés, elrejtőzés, a bizonyítás megnehezítése és a bűnismétlés veszélye miatt indítványozta a jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett kísérletével gyanúsított férfi letartóztatásának elrendelését.

A Szombathelyi Járásbíróság nyomozási bírója pénteken elrendelte egy hónapra a gyanúsított letartóztatását az ügyészi indítvánnyal egyezően.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.