Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,62 Ft
Euró
394,12 Ft
Font
472,98 Ft
Bitcoin
64,198 $

Győzike nem aprózta el, látványos szettben egy fehér színű BMW i8 mellett

Gáspárék továbbra is komoly autókat vezethetnek, és a BMW i8 is a felhozatal részét képezi, ami sokak nagy álma.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Győző
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szinte minden héten hallani valami újdonságot Gáspárékról, most épp Zsolti szerepelt egy nagyon népszerű műsorban a LifeTV-ben. A fiatalabbik testvér az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban szerepelt, és elárult pár érdekességet.

Többek között azt is megtudhattuk, hogy Zsolti szerint Győző túl sok gyógyszert szed, és volt olyan eset is, amikor még őt sem ismerte fel, annyira súlyos volt a pánikrohama, mely évek óta gyötri a nagy sztárt. Soron kívül Vonatbaleset történt Soroksáron, kisiklott egy tehervonat

Zsolti arra a kérdésre is őszintén válaszolt, hogy az ő meglátása szerint neki tart előrébb a karrierje, vagy Győzikének, aki anno a Győzike Show-val robbant be a köztudatba, és milliók nézték a családjáról készült epizódokat.

Sőt, még azt is megtudhattuk, hogy Zsolti kitől kér kölcsön, ha pénzre van szüksége, mert már volt erre példa. Azt sem tagadta, hogy noha jelenleg nem a legjobb a kapcsolatuk Győzővel, nagyon szereti őt.

Győzike az egyik legszínesebb egyénisége a sztárok világának, és ezt szó szerint is érthetjük, ha megnézzük a ruhatárát. Most is egy igen laza és színes szettben jelent meg, mellette a fehér i8-as BMW-vel.

Szijjártó Péter tisztázta, miért mennek magyar katonák Csádba

Szijjártó Péter magyar külügyminiszter egy élőkapcsolásos interjúban beszélt arról, miért mennek magyar katonák Csádba.

Szerdán leplezi le a Meta az új AI-asszisztensét, eddig ennyit tudni

A Meta Platforms a héten tervezi bejelenteni, hogy kiknek a hangján szólal meg az AI asszisztensük. A cég olyan színészekkel kötött szerződést, mint Judi Dench, Kristen Bell és John Cena.