Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,54 Ft
Euró
388,26 Ft
Font
452,92 Ft
Bitcoin
63,230 $

Ezek az újdonságok érkezhetnek az iPhone 13 készülékekbe

Újabb érdekes információk láttak napvilágot az Apple következő generációs mobiltelefonjairól, amelyek a pletykák szerint idén szeptember-október környékén kerülhetnek piacra.

Fotó: Illusztráció/Apple
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A cupertinói techóriás az iPhone 13 Pro okostelefonokat állítólag szűkebb notch-csal láthatja majd el, így elfelejthetjük a készülékek tetején tátongó, egyesek számára zavaró sötét sávot.

Ha hihetünk az Apple Insider magazin bennfentes szivárogtatóinak, akkor a hátsó kamerák elrendezésén is változtatni fognak, mindegyik lencse saját kitüremkedést kaphat, illetve a képstabilizáció is komoly ráncfelvarráson eshet át. Soron kívül Szerdától ismét olcsóbb lesz az üzemanyag

Az Apple az elmúlt időkben intenzíven dolgozott a portrémód javításán, köszönhetően a drágább modellekbe szerelt LiDAR szenzorok által begyűjtött adatoknak, ezáltal sokkal élethűbb fényképeket és videókat készíthetünk el az új mobilokkal.

Az űrszürke szín módosulni fog, sokkal sötétebb lesz, az iPhone 13-okon pedig matt árnyalatot kaphat. A szivárogtató szerint a cupertinóiak egy különleges narancs festésen is dolgoznak, ám az új színkombinációt rajtkor még nem fogják piacra dobni, érkezése később várható.

Egyre biztosabb, hogy a nagy népszerűségnek örvendő iPhone mini ismét a kínálat között lesz, mint ahogyan az is üdvözlendő hír, hogy végre 120 Hz-es képernyőfrissítési sebességű kijelzőket nyomogathatunk Apple-termékeinken a jövőben.

Áprilisban egyébként egy új online show-ra számíthatunk, melyen az Apple bemutathatja a régóta várt, felújított MacBook Pro laptopokat, iPad Pro táblagépeket és az oly régóta belengetett AirTageket és egyéb kiegészítőket.

Lázár János Debrecen, Nyíregyháza és Miskolc után Szeged felzárkózását tűzte ki célul

Lázár János építési és közlekedési miniszter a dél-alföldi régió fejlesztésének prioritását hangsúlyozta egy makói sajtótájékoztatón.