Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,853 $

Bemutatták a Realme legújabb mobilját

A Realme 8 modellsorozatáról tegnap hullott le a lepel, nemrég pedig kiderült az is, hogy a 8 és 8 Pro egyaránt 5G-kompatibilis lesz.

Fotó: Realme
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A Realme 8 5G-s változata NBTC hitelesítetté vált, ami azt jelenti, hogy a készülék a lehető leggyorsabb vezeték nélküli adatátviteli sebességekre lesz képes – olvasható a Mocheck weboldalon.

A Realme 8 megfelelő működését a Helio G95 lapkakészlet fogja biztosítani, a mobiltelefont pedig három RAM opcióval, mégpedig 4 GB, 6 GB és 8 GB memóriával vásárolhatjuk meg. Soron kívül Megható fotóval kívánt boldog anyák napját Orbán Viktor

Mindegyik változat az Android 11 operációs rendszeren alapuló Realme UI 2.0 felhasználói felülettel érkezik, amely előre telepítve lesz az okoseszközökön.

A Realme 8 4G-s változata 60 Hz-es, Full HD+ felbontású AMOLED kijelzőt kapott, melynek punch hole-jában egy 16 megapixeles kamera található, míg az ujjlenyomat-olvasót a képernyő alá szerelték.

A hátlapon a mobil árához képest egészen ígéretes 64 megapixeles főkamera díszeleg, amely mellett egy 8 megapixeles ultraszéles, egy 2 megapixeles makró-, és egy 2 megapixeles mélységi kamera egyaránt helyet kapott.

A teljes csomag energiaellátását egy 5 000 mAh-ás akkumulátor szolgáltatja, melyet USB-C csatlakozóval akár 30 W-os gyorstöltővel is felpumpálhatunk.

A Manchester United edzője lehet Tuchel utódja a Bayern Münchennél

Még akár az is megtörténhet, hogy a Manchester Unitednál küszködő edző veszi át a bajor klub irányítását.

Vasárnap délután ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban

Miután az elmúlt időszakban Szoboszlai Dominik nem egyszer a kispadról állt be, nem lehet tudni, hogy Klopp a nagy rangadó idején milyen formában számít rá.