Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,11 Ft
Euró
389,17 Ft
Font
452,26 Ft
Bitcoin
62,721 $

Vadonatúj első világháborús játék érkezik PS5-re

A Battlefield 1 óta nem láthattunk annyira valósághű FPS-t, amely realisztikusan átadta volna az első világháborúban harcoló katonák napi szintű megpróbáltatásait.

Fotó: M2H
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Az M2H és a Blackmill Games stúdiók hivatalosan is bejelentették az Isonzo névre keresztelt alkotásukat, amely a népszerű WWI Game Series sorozat következő epizódjaként érkezik konzolokra és PC-re is.

Az Isonzo az olasz fronton játszódik, és elődjeihez hasonlóan lélegzetelállító részletességgel mutatja be az akkori hadszínteret. Az M2H alapítója, Matt Hergaarden elmondta, nagyon izgatott, hiszen a játékosok egy olyan élményben részesülhetnek hamarosan, amilyet az első világháború kapcsán még egyszer sem élhettek át. Soron kívül Változékony időjárás vár ránk szerdán, több helyen is van kilátás csapadékra

Haargarden hozzátette, az Isonzót teljesen új játékmeneti mechanikával látták el, ezáltal sokkal immerzívebb gameplay-re számíthatunk, miközben az olasz hadsereg nekifeszül az Osztrák-Magyar Monarchia katonáinak.

A csaták főként az Alpokban játszódnak, így hegyekben és völgyekben, valamint idilli, festői környezetben vívhatjuk meg az első világháború kulcsfontosságú ütközeteit. Lesz egy teljesen új, úgynevezett offenzív játékmód is, amellyel a klasszikus FPS-eknél megszokott lendülettel veselkedhetünk neki az ellenségeknek.

Mind a Verdun, mind a Tannenberg fantasztikus játékok voltak, ezért kétség sem férhet ahhoz, hogy az Isonzo is ki fogja szolgálni a rajongók kegyeit, így attól egészen biztosan nem kell tartanunk, hogy elszúrnák a játékot a fejlesztők.

Az Isonzo PS5-ön kívül Xbox Series X/S-re, PS4-re, Xbox One-ra és PC-re is megjelenik majd, pontos dátumról azonban a bemutatón nem esett szó.