Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,78 Ft
Euró
390,31 Ft
Font
456,30 Ft
Bitcoin
61,327 $

Ha ez az átigazolás megvalósul, páran ki fognak akadni Manchesterben

Kilenc év után távozhat Észak-Londonból Hugo Lloris, a francia válogatott és a Tottenham Hotspur hálóőre, ráadásul nem kis meglepetésre a Manchester United tűnik az egyik legnagyobb kérőnek.

Zagreb, 2021. március 18. Hugo Lloris, a Tottenham Hotspur kapusa, miután nem tudta védeni Mislav Orsic, a Dinamo Zagreb játékosának lövését a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjének visszavágó mérkőzésén Zágrábban 2021. március 18-án. MTI/AP/Darko Bandic
Sport

Nagy Noel

Szerkesztő

Továbbra is kérdéses David de Gea jövője a Manchester Unitednál, a spanyol hálóőr ugyanis hosszú idő után távozhat a Vörös Ördögöktől. De Gea az elmúlt idők során már nem nyújtja élete legjobb formáját, így már több szurkoló is követelte, hogy a csapat fiatal angol tehetségét, Dean Hendersont állítsák kapuba.

A L’Equipe információi szerint azonban fordulat jöhet ebben az ügyben, ugyanis de Gea távozásával nem Henderson kapna lehetőséghez, hanem egy meglepetés igazolásra készülhet a Manchester United. Kinézték maguknak ugyanis a Tottenham távozó félben lévő francia válogatott kapusát, Hugo Llorist. Soron kívül Országszerte akadozott a Vodafone és a Digi szolgáltatása is kedden

A francia lap tudomása szerint José Mourinho a Lille hálóőrét, Mike Maignant nézte ki a londoni csapathoz, amennyiben pedig sikerül is tető alá hozni az átigazolást, akkor Lloris szinte biztosan távozni fog az angol fővárosból.

Lloris ellen elsősorban a kora szól, ugyanis már 34 éves a francia kapus, így egyre gyakrabban szólnak arról sajtóhírek, hogy nem marad már sokáig a klub első számú kapusa. Maignanon felül még szóba került Nick Pope és éppen Dean Henderson neve is, akiben szemmel láthatóan nem akarnak bízni kellően az Old Traffordon.

Hugo Lloris már kilenc éve, 2012-ben igazolt a Tottenham Hotspur csapatában és 363 meccsen védte a londoniak kapuját. Legnagyobb eredménye a csapattal a 2019-es Bajnokok Ligája döntő volt a Liverpool ellen, azonban egy nagyobb kupát sem sikerült a klubbal megnyernie.

Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United menedzsere ugyan az elmúlt idők során többször is berakta a kezdőbe Dean Hendersont, viszont nagyon sok klub érdeklődik az angol hálóőr iránt, és a csapat hajlandó lenne elengedni a megfelelő összegért. De Gea távozása esetén pedig mindenképpen kell kapus, így Lloris leigazolása nem feltétlenül csak tippelgetés.

Nagy Márton az üzemanyagár-csökkenésről: megértette mindenki, mit szeretne a kormány

A nemzetgazdasági miniszter szerint nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy az üzemanyagárak visszakerüljenek a referenciaszinthez. Egyúttal megfontolandónak tartja, hogy a régiós átlagár helyett csak a szomszédos országokat vegyék alapul.