Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
64,367 $

Kiderült, hányan fekszenek jelenleg intenzív osztályon Magyarországon

Gulyás Gergely miniszter járt utána a kérdésnek, és választ adott, ami egy újabb magas szám, és jelzi, hogy a harmadik hullám milyen intenzív.

Fotó: Miskolc, 2021. március 25. A kínai Sinopharm koronavírus elleni vakcinája Breitenbach Géza háziorvosi rendelőjében Miskolcon 2021. március 25-én. MTI/Vajda János
Belföld

Hujber Dávid

Szerkesztő

A legutóbbi hivatalos adatok is nagyon drasztikusak voltak, még mindig nincs szó arról, hogy a harmadik hullám tetőzött volna. Az azonban jó hír, hogy már 1,7 millió magyar állampolgár kaphatta meg az oltását.

A rosszabb hírek közé tartozik, hogy jelenleg közel 11 800 koronavírus-beteget ápolnak a kórházakban, akik közül 1467-en vannak lélegeztetőgépen. Az elmúlt 24 órában 272 beteg hunyt el a COVID következményeként. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

Müller Cecília minden nyugdíjasnak levelet írt, aki még nem regisztrált az oltásra: ennyien vannak

A kormányinfón arra a kérdésre is választ adtak, hogy hányan vannak jelenleg intenzív osztályon. Összesen 1784 főről van szó, akik intenzív kezelést igényelnek, tehát valamivel többen, mint akik lélegeztetőgépre szorulnak.

Nyert a Liverpool a Tottenham ellen, Szoboszlait a hajrára cserélte be Klopp

A Liverpool a vártnál is simábban nyert az Anfield Roadon a Tottenham ellen, ami egyúttal az utolsó nagy rangadója volt Kloppnak hazai pályán.

Jön az F1-es Miami Nagydíj, élőben adja a tv

Már 21 órától érdemes figyelni az eseményeket a Miami Nagydíjon, kezdve a pilótaparádéval, ami mindig érdekes és látványos.

Emberi csontokra bukkantak Ajkán egy tóban

Emberi csontokra bukkantak egy tóban Ajkán, ami miatt nyomozást indított a rendőrség, egyelőre keveset tudni a csontokról.