Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,63 Ft
Euró
391,88 Ft
Font
458,13 Ft
Bitcoin
62,450 $

Győzike olyan helyen görcsölt be, hogy mindenki csak nézett, de nem kamuzott

A showman azonban azt a tanácsot kapta, hogy ötvenhez közeledve örülni kell annak, ha valami ott begörcsöl.

Fotó: YouTube/LifeTV
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Folytatódnak az edzések Gáspár Győziékkel, és csatlakozott mellé Virág párja, Krisztián, aki egyre népszerűbb, köszönhetően annak, hogy a LifeTV műsorában szerepelhet. Azt kell mondjuk, hogy már most sokkal oldottabb, mint az elején volt, és egy remek karakter.

Nyilvánvalóan Győziék már kisujjból ismerik a szakmát, és számukra a kamera jelenléte olyan természetes, mint másnak a levegő, de Krisztiánnak még szoknia kell a dolgot, főleg a családfő mellett, mert vele mindig történik valami. Soron kívül Buszbaleset történt Mexikóban, legkevesebb 18 ember életét vesztette

Ezúttal a „harmadik lába” görcsölt be, ahogyan ő fogalmazott, ráadásul edzés közben. A személyi edzője először azt gondolta, valóban a lábával volt gond, de nem… Ágyéktájon érte fájdalom a trendin felöltözött sztárt.

Exatlon-Janka a brutálisan fájdalmas hír után: „Én döntöm el, hogy ez a pohár félig üres, vagy félig tele.”

Győzike nem bírta ki nevetés nélkül, majd megjegyezte, hogy ennyi idősen már ennek is örülnie kell, hiszen elmúlt 47 éves, és az ő teste sem lesz fiatalabb. Csak Győző tudja, hogy valójában mekkora volt az a görcs…

„Hát van ez így, amikor az ember begörcsöl. Még ez a jobbik eset. Azt mondta a doktor úr nekem, amikor voltam vizsgálaton… voltam vizsgálaton, és azt mondta, 47 évesen örüljünk, ha begörcsöl, az még nagy dolog, ha begörcsöl.”