Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,80 Ft
Euró
390,95 Ft
Font
457,88 Ft
Bitcoin
60,896 $

Exatlon-Franciska elárulta, eddig milyen plasztikai beavatkozásai voltak

Az Exatlon egyik legnagyobb sztárja őszintén válaszolt arra a kérdésre, hogy eddig milyen plasztikai műtéteken esett át az élete során.

Fotó: Instagram/Szabó Franciska
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Franciska egy nagyon érdekes és nyitott személyiség, aki rengeteg embert mozgatott meg az Exatlon Hungary harmadik évadában. Óriási döntés volt a beválogatása, hiszen nagy hatással volt a bajnokokra, valamint az eddigi legnagyobb dühkitörés is az ő nevéhez fűződik.

Soha nem fogjuk elfeledni, amikor a bajnok annyira dühössé vált, hogy szinte kitépte a faház ajtaját. Egy csupaszív személyiség, aki mindig igyekszik a maximumot nyújtani, és a társaitól is ezt a hozzáállást várta el. Soron kívül Szentkirályi Alexandra megegyezett Lázár Jánossal a BKK-s dolgozói jegyekről

Nélküle már soha nem lesz olyan a bajnokcsapat, akik megérezték a távozását, hiszen egy súlyos sérülés miatt idő előtt esett ki. Közben páran úgy látták, hogy Ákossal akár többről is lehet szó, mint barátság, de ezt tagadta.

A pankrátornak készülő sztár az Instagram oldalán keresztül több érdekes kérdésre is választ adott, többek között arra is, hogy csináltatott-e már plasztikai beavatkozást magán. Nem menekült a válaszadástól, őszintén beszélt róla.

„Az orromat (négyszer volt eltörve), és a mellemet (mert semmi nem volt). Egyiket sem bántam meg!” – tette egyértelművé a nagyon népszerű sportoló, aki a jövőben komoly felkéréseket is kaphat, akár Amerikában, ahol akár az egyik leghíresebb pankrátor lehet.