Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,95 Ft
Euró
394,02 Ft
Font
468,10 Ft
Bitcoin
64,137 $

Hatalmas titokra derült fény Exatlon-Franciskáról, akár világhírű is lehet

Az Európa-bajnok cselgáncsozó mindig képes meglepetést okozni, és most olyasvalamire készül, amire nem számíthattunk.

...svg content...Fotó: Instagram/Szabó Franciska
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Franciska volt a szíve és lelke a bajnokcsapatnak, akiknek már nélküle kell boldogulniuk. Egy nagyon súlyos lábsérülés vetett véget a bajnok versenyének az Exatlonban, amit nehéz volt elfogadnia, és még most sem könnyű.

Miután több szalagja is elszakadt a bokájában, nem volt más forgatókönyv, minthogy hazatérjen Dominikáról. A híres sportolónak azonban további céljai vannak, és kiderült, hogy pankrátor akar lenni. Többek között erről is beszélt a LifeTV reggeli műsorában. Soron kívül Gyurcsány Ferenc: Fiatalok, ne vegyetek kábítószert

„Úgy látszik, nem tudok megülni a fenekemen. Igazából már gyerekkorom óta kacsingattam ez a világ felé, de egy kicsit elérhetetlen volt számomra, míg a judós berkekben mozogtam, majd később, amikor kezdtem Amerikába is kimenni, több emberrel találkoztam, kaptam edzősködésre is ajánlatot.”

„Látták a tudásomat, látták azt, hogy milyen képességeim vannak, milyen erőm van. Mondták, nagyon nagy potenciált látnak abban, hogy az lehetnék, pedig addig én nem is mertem… vagyis csak álmodoztam róla, nem nagyon hittem el.”

Tóth Andinak megfordult a fejében, hogy nem tér vissza Magyarországra

„Igazán ők nyitották fel a szememet, hogy lehet, ez nem is olyan lehetetlen küldetés, úgyhogy elkezdtem kiépíteni magamat így a fitnesz-világban is, mint egy ilyen befektetés. Jó lenne, ha minél sokszínűbbnek, sokrétűbbnek próbáljam bemutatni magam, amikor majd jelentkezem oda.”

Franciska egyik példaképe lehet az az amerikai olimpiai érmes judós, aki a karrierje után lett ketrecharcos, majd pankrátor, és jelenleg a legelismertebb szervezet tagja.