Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,64 Ft
Euró
388,88 Ft
Font
452,11 Ft
Bitcoin
62,965 $

Britney Spears 39 évesen is az egyik legjobb nő, nagyon szexi

Lassan 40 esztendős lesz az egykori tinibálvány, de még mindig szívdöglesztően néz ki, és az egyik legszexibb sztár.

Fotó: Instagram/Britney Spears
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Néha az embernek olyan érzése van, hogy a sztárok versenyeznek egymással, ami részben igaz is lehet, hiszen a piac ebből a szempontból kicsi, mivel minden egyes négyzetméteren találni egy hírességet.

Híresség és híresség között is van különbség, de Britney Spears még mindig az abszolút topkategóriába tartozik, aki évtizedek óta van benne a szakmában, bár közben számos nehéz időszakot is át kellett élnie. Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

A két gyereket is szült sztár nem mindig volt formában, testileg és lelkileg sem. Hatalmas karriert jósoltak neki, és a 2000-es évek egyik legnagyobb sztárja volt, karrierje csúcsán szinte minden rádióban ő szólt.

Palvin Barbi megmutatta aktuális formáját

Ennek a korszaknak vége, azóta a trendek is megváltoztak, és már nem olyan fényes Britney csillaga, ugyanakkor nem panaszkodhat, rengeteg pénzt keresett a karrierje alatt, ami még mindig tart, és soha nem tudni, mivel áll elő.

Az biztos, hogy a formája olyan szexi, hogy bárkivel képes felvenni a versenyt, közel 40 évesen is. A róla készült új képek is ezt bizonyítják, mintha egy deka felesleges sem lenne rajta, a mini pedig egyenesen büntet!

Dráma Párizsban, a PSG kiesésével döntős a Dortmund a Bajnokok Ligájában

Eldőlt, melyik csapat jutott be elsőként a Bajnokok Ligája döntőjébe a PSG és a Dortmund közül.

Az USA után olasz egyetemekre is átgyűrűztek a palesztin-párti tüntetések

Azt követően, hogy az Egyesült Államokban már hetek óta jelentős palesztin-párti megmozdulások zajlanak a különböző egyetemeken, a jelenség az olaszországi felsőoktatási intézményekre is átterjedt.