Dollár
381,97 Ft
Euró
392,03 Ft
Font
463,77 Ft
Bitcoin
24,428 $

Palvin Barbi megmutatta aktuális formáját

Fotó: Instagram/Palvin Barbara
not image

Hujber Dávid

2021. március 24. - 04:10

Barbi sem hagyja el magát, nemcsak a munkája miatt, mivel szeret egészségesen élni, mozogni és a természetben lenni.

Ezekben a nehéz időkben minden eddiginél nagyobb szükségünk van arra, hogy kikapcsolódjunk és sok időt töltsünk el a természetben, akár könnyed sétával, vagy futással, esetleg edzéssel. Miután egyre jobb az idő, még inkább megjön a kedvünk ezekre a mozgásformákra.

Soron kívül Jakab feltette a kérdést: milyen képviselő az, aki nem járja az országot?

A koronavírus márt több mint egy éve van mérgező hatással az életünkre, de a vírus nem győzhet, és ha végleg sikerül visszaszorítanunk ezt a láthatatlan ellenséget, talán még inkább meg fogjuk becsülni a Föld kincseit.

Bízunk abban, hogy a környezettudatosság is nagyobb szerepet fog kapni az életünk során, ami az utóbbi időben háttérbe szorult. Sokan eszméltek rá, hogy ennek mekkora jelentősége van, és arra hogy igenis foglalkozzunk a testünkkel.

Hatalmas titokra derült fény Exatlon-Franciskáról, akár világhírű is lehet

Barbi világhírű modellként nyilvánvalóan minden apró részletre odafigyel, de a karaktere is erről szól, szóval biztosan nem fogja elhagyni magát, még akkor sem, ha egy nap már nem fog modellkedni.

Mivel egy természetes szépségről beszélünk, aki még mindig fiatal, hosszú éveket lehet a szakmában, és idősebb korában is keresett modell lesz. Ezúttal egy edzőszettben nézhetjük meg őt, rajta az életünk részévé vált maszkkal, ami szintén megy az összeállításhoz, de ezt Barbitól már megszokhattuk.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.