Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,960 $

Palvin Barbi megmutatta aktuális formáját

Barbi sem hagyja el magát, nemcsak a munkája miatt, mivel szeret egészségesen élni, mozogni és a természetben lenni.

Fotó: Instagram/Palvin Barbara
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ezekben a nehéz időkben minden eddiginél nagyobb szükségünk van arra, hogy kikapcsolódjunk és sok időt töltsünk el a természetben, akár könnyed sétával, vagy futással, esetleg edzéssel. Miután egyre jobb az idő, még inkább megjön a kedvünk ezekre a mozgásformákra.

A koronavírus márt több mint egy éve van mérgező hatással az életünkre, de a vírus nem győzhet, és ha végleg sikerül visszaszorítanunk ezt a láthatatlan ellenséget, talán még inkább meg fogjuk becsülni a Föld kincseit. Soron kívül Vasárnaptól mindkét irányban megáll a Szabadkikötőnél a csepeli HÉV

Bízunk abban, hogy a környezettudatosság is nagyobb szerepet fog kapni az életünk során, ami az utóbbi időben háttérbe szorult. Sokan eszméltek rá, hogy ennek mekkora jelentősége van, és arra hogy igenis foglalkozzunk a testünkkel.

Hatalmas titokra derült fény Exatlon-Franciskáról, akár világhírű is lehet

Barbi világhírű modellként nyilvánvalóan minden apró részletre odafigyel, de a karaktere is erről szól, szóval biztosan nem fogja elhagyni magát, még akkor sem, ha egy nap már nem fog modellkedni.

Mivel egy természetes szépségről beszélünk, aki még mindig fiatal, hosszú éveket lehet a szakmában, és idősebb korában is keresett modell lesz. Ezúttal egy edzőszettben nézhetjük meg őt, rajta az életünk részévé vált maszkkal, ami szintén megy az összeállításhoz, de ezt Barbitól már megszokhattuk.

A CATL legújabb fejlesztése új szintre emelheti az elektromosautó-ipart

A Debrecenben gyárat építő kínai vállalat olyan platform kifejlesztését jelentette be, amely több szempontból is hasznára válhat az elektromos autózásnak.