Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,212 $

Elájulsz, milyen szexi Horváth Éva az új bikinijében

A felvételek még decemberben készültek el a nyári szezonra, közvetlen azelőtt, hogy a modellnek látványosan kikerekedett volna a hasa a terhessége miatt.

...svg content...Fotó: Instagram/Horváth Éva
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Horváth Éva hamarosan ismét anyai örömök elé néz, hiszen bejelentette, hogy ismét várandós. Senki sem számított arra, hogy a híres modell 42 éves korában második alkalommal is egy babának ad életet.

Márpedig ez a helyzet, és megint egy kisfiúval áldotta meg a sors, így úgy tűnik, hogy a modellkedést női oldalon senki sem fogja továbbvinni a családból. A két fiúból azonban még lehetnek modellek, mert biztosan örököltek pár remek gént az édesanyjuktól és az édesapjuktól. Soron kívül Szoboszlai Dominik ismét hazai pályán játszhat, élőben adja a tv

Ez a jövő zenéje, és Éva még mindig aktív a szakmában, de hamarosan terhesfotózásokra válthat át, hiszen a hasa egyre nagyobb és kerekebb, mert odabent már javában fejlődik a kisfiú, akit természetesen izgatottan várnak.

Kiderült, Rácz Jenő és Gyuricza Dóri mennyit veszekedtek két év alatt

Éva számára nem lesz szokatlan a helyzet az első fia miatt, így már kellő tapasztalattal rendelkezik ahhoz, hogy mindent sokkal egyszerűbben és hatékonyabban kezeljen, bár az anyaság mindig tartogat újdonságokat.

Éva megosztott magáról egy decemberi képet, ami egy 2021-es kollekció miatt készült el, de hiába az idei a kedvenc kollekciója, úgy tűnik, hogy a legtöbbjüket már csak a következő szezonban fogja felvenni.

A rendőrség szerint nem történt bűncselekmény a BME gólyatáborában

A Készenléti Rendőrség vizsgálata szerint nem valósult meg kényszerítés vagy más bűncselekmény a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) Villamosmérnöki és Informatikai Karának bodajki gólyatáborában.

Újabb földrengés rázta meg Tajvant

Szombaton 5,3-as erősségű földrengés sújtotta Tajvan keleti partvidékét, fokozva a lakosság aggodalmait a térség szeizmikus aktivitása miatt.

Tarolt a Chelsea szombat délután, már a második helyen állnak

A Chelsea nagyon magabiztosan nyerte meg a londoni derbit a West Ham United ellen, ami egy rendkívül fontos 3 pont volt a csapat számára.