Dollár
388,34 Ft
Euró
397,79 Ft
Font
469,78 Ft
Bitcoin
23,050 $

Kiderült, Rácz Jenő és Gyuricza Dóri mennyit veszekedtek két év alatt

Fotó: Instagram/Gyuricza Dóra
not image

Hujber Dávid

2021. március 21. - 16:33

Vannak, akik nem kedvelik a párost, de a többség igen, hiszen nagyon boldogok egymás mellett és megvan az összhang.

A Nyerő Páros győztesei lehengerlő teljesítményt nyújtottak, és nemigazán volt kérdés, hogy ott lesznek a döntőben, amit végül elképesztő fölénnyel nyertek meg. Dér Heniék egyetlen egy szavazatot sem kaptak, senki nem akart hinni a szemeinek.

Soron kívül Rogán-Gaál Cecília ibizai fürdőruhás fotója mindent is visz

A nagy győzelem után kiderült, hogy Jenő eljegyezte Dórit, akivel már több mint két éve alkot egy párt. Ez egyszerre sok és kevés, hiszen az idő relatíve, a megélt tartalom a legfontosabb, nem pedig az idő.

Erről sokan megfeledkeznek, és a kapcsolatukat hajlamosak az időhöz kötni, ami nagy hiba. Messze fontosabbak a közös élmények, mert lehet, hogy egy pár már 10 éve együtt él , de egy másik 2 év alatt messze több élményt gyűjt.

Sok függ a párok hozzáállásától, és attól is, hogy mennyire van meg közöttük az összhang. Nos, úgy tűnik, hogy Dóriéknál minden rendben van, mert kiderült, hogy eddig csak pár alkalommal veszekedtek.

Egy újabb csodálatos terhesfotó Dér Heniről

„Két év alatt körülbelül négyszer, ha veszekedtünk… Isten tartson meg minket ilyennek.” – kívánta az Instagram oldalán Dóri, ahol ismét csinált egy igazi-hamis játékot, amin belül ezúttal is érdekes válaszokat adott.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.