Horváth Éva nagy bejelentése

Fotó: Instagram/Horváth Éva
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem kis bejelentést tett Horváth Éva, aki ismét egy rendkívül izgalmas és érdekes időszak előtt áll az életében.

Ki ne ismerné Horváth Évát… Az egyik legismertebb modellről beszélhetünk, aki a 90-es évek vége óta igazán ismert a divatszakmában. Számos nagy lap címoldalán szerepelt, és csak úgy epekedtek érte a férfiak.

Soron kívül Lezuhant egy repülőgép Szenicénél, ketten életüket vesztették

November végén ünnepli a 43. születésnapját, ami minden eddiginél különlegesebb lesz számára, hiszen kiderült, hogy várandós. A 42 éves sztár ismét babát vár, amit a a Storyban jelentett be, melynek nemcsak exkluzív interjút adott.

Sőt, már azt is tudni, hogy a Farm VIP sztárja ismét egy kisfiút fog a világra hozni. „Nem tudtam bánni a pasikkal, ezért úgy döntöttek odafönn, fiúkat kapok.” – mondta a neves magazinnak. „Beletörődtünk: nálunk férfiuralom lesz.” – olvasható a lapban.

Exatlon: Dóri és Gréti kibeszélte az Anna-ügyet, ez még csak a kezdet?

A Story új száma csütörtök reggel jelenik meg a boltokban, melyben exkluzív képeket is kaphatunk a várandós modellről, aki a kisfia mellett pózolt. Kristóf hamarosan kistestvért fog kapni, és nem is lesz közöttük túl nagy különbség az évek számában.

Éva mindenesetre okosan titkolta terhességét, amiről hamarosan valószínűleg egyre többet és többet tudhatunk meg. Innen is gratulálunk a családnak, sok egészséget kívánunk, és természetesen sok boldogságot is.