Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,46 Ft
Euró
388,31 Ft
Font
452,98 Ft
Bitcoin
63,463 $

Cristiano Ronaldo élete szerelmétől padlót fog az ember, az a fenék…

A sorozat egyik legjobb darabját posztolta ki magáról Georgina Rodriguez, aki mindig ámulatba képes ejteni az embert.

Fotó: Instagram/Georgina Rodriguez
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rengetegen vannak, akik szívesen lennének Cristiano Ronaldo helyében, hiszen a világ egyik leghíresebb futballistája, hatalmas vagyonnal rendelkezik és olyan életet élhet, amit csak kevesen a Földön.

Ne feledjük, rengeteget tett ezért, az edzések után is folyamatosan gyakorolt, hogy eljusson a legmagasabb szintre, majd Lionel Messivel emlegessék egy lapon, aki valamivel fiatalabb nála. Ők ketten örök riválisok, és azok is maradnak. Soron kívül Kedden napközben beborulhat az ég, néhol záporokra is van kilátás

Mindketten egy nagy családot alapítottak, ez is egy közös pont bennük, akárcsak az, hogy a párjuk nemcsak gyönyörű, hanem igazán szexi is. Georgina Rodriguez lényegesen fiatalabb, aki a modellkedésben tette le a névjegyét.

Vasvári Vivien elárulta a nagy titkát

Az elmúlt valamivel több mint egy évben nagyon nagyot nőtt a népszerűsége, sorra kapja a nagyobbnál nagyobb megbízásokat, és már 24 millióan követik az Instagramon, amivel belépett a top-kategóriába.

Már nemcsak a teste top-kategóriás, hanem minden más is körülötte, szenzációsan néz ki a fotókon, akárcsak a legutóbb megosztott felvételen. Feneke kerekebb, mint bármi, és ezért a hétköznapokon nagyon sokat is tesz.

Lázár János Debrecen, Nyíregyháza és Miskolc után Szeged felzárkózását tűzte ki célul

Lázár János építési és közlekedési miniszter a dél-alföldi régió fejlesztésének prioritását hangsúlyozta egy makói sajtótájékoztatón.