Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Gyerekeknek szóló Instagramot indíthat a Facebook

A Facebook azt fontolgatja, hogy kizárólag 13 év alatti gyermekeknek szóló Instagramot fejleszt.

...svg content...Fotó: Solen Feyissa/Unsplash
Külföld
Author image

Kornis Vivien

Szerkesztő

A The Guardian értesülései szerint a Facebook egy belső vállalati bejegyzéssel jelentette be, hogy megkezdik egy új Instagram fejlesztését, amely 13 év alatti gyermekek számára biztosítaná a platform biztonságos használatát. 

A népszerű fotómegosztó appra jelenleg kizárólag 13 évnél idősebbek regisztrálhatnak, ezzel a lépéssel a fiatalabbak számára is elérhető lenne a közösségi oldal.  Soron kívül Így változik a boltok nyitvatartása október 23-án

A Facebook egyik szóvivője elmondta, hogy lehetséges, hogy az új appot szülői felügyelettel lehet majd használni a Messenger Kidshez hasonlóan, melyet a 6 és 12 év közötti gyermekek számára mutattak be. 

A közösségi médiaóriás nemrég jelentette be azt is, hogy új biztonsági lehetőségeket vezetnek majd be az Instagramon, mely megakadályozná, hogy felnőttek olyan 18 év alattiaknak küldjenek üzenetet, akik nem követik őket, illetve biztonsági figyelmeztetést kaphatnak a tinédzserek, ha gyanús felhasználó próbálja meg felvenni velük a kapcsolatot.

Deutsch Tamás: vérlázító provokációra készülnek Gyurcsányék

Deutsch Tamásnál többszörösen betelt a pohár Gyurcsány Ferencék miatt, szerinte megint hazudnak reggel, éjjel meg este.

Meglepően sokan kihagyják a kézmosást mosdóhasználat után

Emellett az is valószínűsíthető, hogy azok közül, akik kezet mosnak WC után és ebéd előtt, sokan nem figyelnek oda az alaposságra sem.

Szarvast gázoltak Piliscsabánál, kocsi alá került az állat

Súlyos baleset történt Piliscsabánál, ahol két gépkocsi is érintett volt egy szarvas elgázolásában, aki minden bizonnyal nem élte túl az ütközést.