Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,881 $

Exatlon: Vivi elárulta Annának Gréti sztoriját

Vivi jobbnak látta, ha mindezt megosztja Annával, mivel barátok az Exatlonban, jó a kapcsolatuk, addig Gréti igen furcsa dolgokat mondott.

...svg content...Fotó: Instagram/Kőnig Anna
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A nézők közül is többen felháborodtak Gréti viselkedésén, aki a kezdetek óta Dórival mozog együtt, és sokan vannak azon a véleményen, hogy nincsenek jó hatással a csapatra. Grétinek volt egy nagyon érdekes beszélgetése Viviel, és kissé úgy tűnt, mintha Anna ellen beszélne.

Vivi nem is értette, hogy a fiatal játékostársa mit szeretne ezzel, mert valóban furcsa kérdéseket tett fel. Miután a kihívók megnyerték a csütörtököt, Vivi úgy döntött, hogy elmondja mindezt Annának, akinek ekkor már sokkal jobb kedve volt. Soron kívül Orbán Viktor besétált egy hódmezővásárhelyi sörözőbe

„Képzeld el amúgy, hogy tegnap még Gréti is rákérdezett, hogy esetleg köztünk minden rendben van-e.” – mondta Vivi, amire Anna vissza is kérdezett. „Miért ne lenne?” – tette fel a kérdést Anna. „Mert kint beszélgettünk a teraszon, és azt mondtad, hogy a problémádról épp nem szeretnél beszélni, és ez neki kicsit furcsa volt, mert ő Dórival mindent megbeszél…”

Anna szerint jobb, ha ezt elengedi Vivi. „Jó, hát szerintem ezt engedd el, ahogy neked is mondtam, én előttük nem akartam beszélni, nem veled.” – hangsúlyozta Anna. „Elmagyaráztam neki, ne félj, hogyan állnak a dolgok és nincs megtörve a barátságunk.” – folytatta Vivi.

Exatlon: András kis szerencsétlennek nevezte Viktort, nagyon a bögyében van

„Igazából nem látnak bele a mi helyzetünkbe, szóval azt, hogy ők mit gondolnak, vagy mit találgatnak, vagy mit képzelegnek, az igazából végül is kettőnkre nem hat ki, és nekem tök mindegy.” – tette hozzá Anna, aki a TV2-nek adott interjújában is azt mondta, minden rendben van velük, a többi meg csak rájuk tartozik, nem Dóriékra.