Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,67 Ft
Euró
394,66 Ft
Font
473,27 Ft
Bitcoin
63,480 $

Berki Mazsi megindult a „kifutón”, senki nem állítja meg

Jelen helyzetben is képes mosolyogni Mazsi, aki minden erejével azon van, hogy megvédje a férjét és bizonyítsa ártatlanságát.

...svg content...Fotó: Instagram/Berki Renáta
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Berki Mazsi egy hosszabb videóval jelentkezett a csütörtöki nap első felében, amit azóta nagyon sokan megnéztek. A férje ellen indított eljárás miatt döntött úgy, hogy készít egy részletes videós anyagot.

Mazsit elég mélyen érinti az ügy, és még el is sírta magát, miközben rengeteg negatív komment érkezett. A YouTube-on és az Instagramon sok támadó hozzászólás futott be Berkiéknek címezve, de a modell igyekszik pozitív maradni. Soron kívül Változékony idő vár ránk kedden, napsütés és csapadék is várható

Ez a videó talán ennek is szól, miután csütörtökön elmaradt a táncórájuk Krisztiánnal. Ez persze még nem jelenti azt, hogy nem lehet másképpen kitáncolnia magát az embernek, vagy valami vicceset mutatni.

Gáspár Evelin nagyon keményen beolvasott Győzikének, aki ezután templomba küldte őt

Ezt most kvázi egy rögtönzött „divatbemutatóval” kötötte össze, ami jól sikerült, és noha Mazsi számára ez az időszak nem lehet egyszerű, igyekszik azokra a dolgokra összpontosítani, amik boldoggá tehetik.

„Ma elmaradt a tànc, így újra a teraszon jártam egyet” – írta a posztjában, amire ezúttal is sokan voltak kíváncsiak. Ez most igazán pörgősre sikeredett, már csak egy igazi kifutó kellett volna neki, de az erkély is megtette.

Üzent a Google: ezt jobb mielőbb kikapcsolni az androidos mobiltelefonokon

A kiberbűnözők egy filléres trükk segítségével vehetik rá a felhasználók mobilját arra, hogy minden adatot rajtuk keresztül továbbítson. Szerencsére van egy egyszerű módszer, amellyel ez kivédhető.