Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,78 Ft
Euró
389,08 Ft
Font
454,74 Ft
Bitcoin
58,804 $

Gáspár Laci hatalmasat ment: „berúgta” az ajtót, és táncolni kezdett kora reggel (videó)

Laci abban a pillanatban meghozta a jókedvet, és megvillantotta a folyamatosan fejlődő tánctudását, háttérben a kabrió Mercedesével.

Fotó: Instagram/Gáspár Laci
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Laciról köztudott, hogy imádja a 90-es éveket, ami nem csoda, hiszen egyrészt egy meghatározó korszakról beszélünk, másrészt abban az évtizedben nőtt fel. Azóta sok idő telt el, de azok a zenék még mindig ütnek.

A 90-es években számos új együttes alakult, a divat is totálisan más volt, mint például az azt megelőző évtizedben. A rap szintén akkor élte fénykorát, miközben olyan előadók jelentek meg a piacon, mint 2PAC vagy B.I.G., aki szintén tragikus körülmények között hunyt el. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

Nagyon nagy sztárok születtek akkoriban, és sorra dobták ki a legjobb hollywoodi filmek. Egy rendkívül intenzív korszak volt a 90-es, amit Gáspár Laci is imádott. Az utóbbi időben egyre többször hangoztatja ezt, és láthatóan jól érzi magát.

Gáspár Győziék gyászos búcsút vettek, Virág a tűzzel játszik

Az aktuális szettje a 90-es évek előtt tiszteleg, a kosaras cucc pedig elég menő, akár csak a Nike cipő, szóval nagyon rendben van. Az pedig egyenesen extra, hogy milyen menő módon kezdte a reggelt.

„Jó reggelt! Így is indulhat…bolondul!” – írta oda a posztja mellé Laci, aki szerint a boldogság belülről fakad, és ez olyasvalami, amivel maximálisan egyet tudunk érteni. Köszönjük a videót, nekünk nagyon átjött, akárcsak a többieknek.