Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,20 Ft
Euró
390,23 Ft
Font
456,08 Ft
Bitcoin
57,848 $

Gáspár Győziék gyászos búcsút vettek, Virág a tűzzel játszik

Miközben Győzike végre úgy érezhette, elköszönhet a megafontól, Virág nem teljesítette apja kérését, amiből még lehetnek érdekes pillanatok.

Fotó: YouTube/LifeTV
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Zajlik az élet Gáspáréknál, mint az általában lenni szokott, a LifeTV stábjának bőven van mit rögzítenie, bár legutóbb Győzike jelentkezett be élőben, amikor nagyon megijedt, hogy leéghet az egész házuk.

Utólag kiderült, hogy valóban Zsolti, Győzike testvére gyújtotta fel a ház végében található nádast, de ennek egészségügyi okai voltak, semmilyen más célja nem volt vele. Gáspár Bea talán még jobban kiakadt, mint a férje, nehéz elképzelni, hogy valaha lesz még jó kapcsolat közöttük. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Mint azt már egy ideje tudhatjuk, Győzikének súlyosabb halláskárosodása van, mindkét fülére. Emiatt a család vásárolt egy megafont, azon keresztül kommunikáltak vele, mivel a családfő nem volt hajlandó felvenni a készüléket.

Exatlon-Zsófi semmit sem bánt meg, hiába a rengeteg kritika

Bea kijelentette, ameddig nem hordja a hallókészüléket a showman, addig marad a megafon. Végül drámai búcsút vettek a megafontól, mintha csak egy gyászszertartáson lennének. Kicsit „szektás” volt a hangulat, majd Győzike megkérte Virágot, dobja ki a hangosítót.

Igen ám, Virág azonban ahelyett, hogy teljesítette volna édesapja kérését, felszaladt a szobájába a megafonnal, mert később még szeretné használni a barátaival, annyira megtetszett neki, akárcsak a nővérének, Evelinnek.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.