Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,65 Ft
Euró
389,55 Ft
Font
455,48 Ft
Bitcoin
57,467 $

Szavak nincsenek arra, hogy Berki Mazsi mennyire szexi ezen a képen, nem semmi!

Weisz Fanni is kommentálta a képet, akit ugyancsak lenyűgözött Berki Mazsi posztja, talán soha nem volt ennyire szexi, mint most.

Fotó: Instagram/Berki Renáta
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Már megszokhattuk, hogy Berkiék elég gyakran jelennek meg a bulvársajtóban, szinte állandó résztvevői ennek a körforgásnak. Nem is lehet már nélkülük elképzelni a bulvárvilágot, annyira eggyé váltak vele.

Közben egyre népszerűbbek, nagyon nagy tömegeket mozgatnak meg a közösségi médián keresztül, illetve a LifeTV műsorában is sokan kíváncsian rájuk. Mindig van valamilyen esemény, amire épp tartanak, és még nincs is nyár. Soron kívül Karácsony Gergely szerint „hazaárulás” a mini-Dubaj beruhásáról szóló törvényjavaslat

Nyáron valószínűleg még több ilyen felkérésre mondhatnak igent, szóval kíváncsian várjuk, hogy mit hoznak a következő hónapok. Nemrég annak örülhettek a követők, hogy új családtagok érkeztek Berkiékhez, akik tüneményesek.

A rengeteget kritizált Exatlon-Zsófi elárulta, mik a tervei a személyi edzéssel

Természetesen a szórakozás sem került háttérbe, egy igazán jópofa táncot láthattunk Mazsitól és a húgától, majd a nővérke egyedül is odatette magát a családi ház erkélyén. Tele van energiával és pozitív gondolatokkal, amik átjárják a testét.

„Vouge magazinnak öltöztem” – írta Mazsi a posztjában, miután ismét egy különleges fotózásban volt része. Imádja, amikor ennyire kreatív valaki, és hálás a róla készült fotókért. „Már csak nekem kellene szólni a tavasznak, ideje lenne megérkezni.”