Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,20 Ft
Euró
390,23 Ft
Font
456,08 Ft
Bitcoin
57,848 $

Exatlon-Benő kegyetlenül őszintén elmondta véleményét Gelencsér Timiről

Benő egy szórakoztató karakter, aki imádja a humort, de úgy tűnik, hogy néha Timi sok volt számára a kérdéseivel.

Fotó: Instagram/Szabó Benedek
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gelencsér Timi kapott pár nagyon kemény kritikát a közösségi médián keresztül a riporteri ténykedései miatt, mivel egyes nézők szerint sokszor nagyon nem odaillő kérdéseket tesz fel a játékosoknak.

A modell az első évadban még versenyzőként szerepelt, és közel járt ahhoz, hogy megnyerje az Exatlont, majd a második szezon óta riporteri munkát végez. Láthatóan belejött, bár Benő nem mindig volt túl boldog tőle. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A kihívó nemrég esett ki az Exatlonból, és tudjuk róla, hogy mennyire őszinte, nemigazán fogja vissza magát, ha arról van szó… Ezúttal egy igen kínos kérdést tettek fel neki, de nem akart nem válaszolni rá.

„Mit utálsz a legjobban Gelencsér Timiben?” – hangzott el a kérdés. Benő nem utasította el a válaszadást. „Húha… Valamit mondani kell… Timi egy tünemény, de ami a száján néha kijön kérdés… égnek áll a szőr…”

Vasvári Vivi ezt most megint rendesen odatette, királynői a formája

„A kedvencen, amikor saras volt a torkom, tehát a világomról nem tudtam. Szó szerint egy földi pusztulttal egyenlő, és akkor még ott bombázott hat-hét kérdéssel. Persze ez a dolga, így szeretjük Timit.”

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.