Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,59 Ft
Euró
391,22 Ft
Font
458,13 Ft
Bitcoin
62,805 $

Gáspár Virág pasijának reakciója mindent visz, Győzike sem bírta ki

Úgy tűnik, hogy Győzike és Krisztián nagyon jó párost alkotnak, de most kiderül, hogy Virág barátja mennyire tud titkot tartani.

Fotó: YouTube/LifeTV
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A LifeTV új műsorában az egész Gáspár-család szerepet vállal, mármint Győzike részéről, mivel Zsolti külön utakon mozog és egy ideje nincsenek túl jóban. A testvért valamilyen szinten Virág barátja, Krisztián helyettesítheti.

A fiatal srácnak még szoknia kell a kamerákat, ezt jól látni, de ha belejön és elengedi magát, akkor az egyik legszórakoztatóbb figurája lehet a sorozatnak. Győzike mellett erre minden esélye megvan, akit soha nem kell félteni. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

Sokat vannak együtt, és most személyi edzőnél jártak, aki nem kicsit nyűgözhette le a fiatal fiút, csak Virág meg ne tudja… „Fuuu, miből van ez?!” – tette fel a költői kérdést Krisztián, amire Győzike is ráharapott.

Exatlon: megdöbbentő részletek derültek ki Franciska sérüléseiről

„Krisztián! Krisztián!” – szólt oda Győzike, majd megkérdezte tőle, hogy ki adott neki erre engedélyt. „Tükörben láttam, véletlenül…” – magyarázkodott Krisztián, majd a showman azt mondta, ha megcsalná Beát, akkor… „Ha megcsalnám Beát, márpedig nem fogom… akkor nekem ilyenek az ideáljaim, Bea is tudja.”

„Nagyon szeretem azokat, akik szanaszét vannak… így, oh my beuty and the a forma, and the kategória…” – csillogtatta meg nyelvtudását a sztár. A LifeTV műsorában azt mondta, neki a személyi edző a top, és most kiderül, hogy Krisztián vele van, vagy ellene, mert ha elárulja…