Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,654 $

Eddig összesen ennyi személlyel csökkent az orvosi létszám az új jogviszony bevezetése óta

Kiderült, hogy valójában a teljes létszámot tekintve kevesen döntöttek úgy az orvosok közül, hogy nem írják alá az új jogviszonyt jelentő szerződést.

...svg content...Fotó: Vámospércs, 2021. március 7. Tömöri Jánosné megkapja Suba László háziorvostól a Pfizer-BioNTech koronavírus elleni vakcinájának második adagját a vámospércsi orvosi rendelőben 2021. március 7-én. MTI/Czeglédi Zsolt
Belföld
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gulyás Gergelyt a kormányinfó ideje alatt megkérdezték, hogy egy hét alatt hogyan változtak a számok az új egészségügyi szerződések kapcsán, hányan gondolták meg magukat, akik először nem írták alá az új kontraktust, illetve hány új belépésről tudni eddig.

A miniszter hangsúlyozta, amikor létrejött az új jogviszonyi szerződés, azt mindenki támogatta, beleértve az ellenzéket is. „Ráadásul a törvény jó. Hosszú idő után tiszta viszonyokat termet az egészségügyben. Jelentős, akár milliós fizetésemelést is jelent az orvosoknál, és megszünteti a hálapénznek a rendszerét.” Soron kívül Orbán Viktor hétvégén is munkában van, Csehországba utazott

Hatalmas mennyiségben készülnek a magyar oltásigazolványok, ekkor kaphatjuk meg őket

727 orvos volt összesen, aki nem írta alá az új szerződést, de új belépőből is van 420. Tehát az egész országban körülbelül 300-zal csökkent az orvosi létszám. „Úgy gondolom, ez jól mutatja, hogy az új jogviszony elfogadottsága rendkívül magas.

Deutsch Tamás szerint a Tisza Párt az új DK, Magyar pedig Péter a következő Gyurcsány

Deutsch Tamás azon a véleményen van, hogy a Tisza Párt lett az új DK, és Gyurcsány Ferenc sem tűnt el, mert valójában Magyar Péterré változott.

Tragédia a Kanári-szigeteknél: kilenc halott és közel ötven eltűnt személy

Elsüllyedt egy migránsokat szállító hajó pénteken éjszaka a Kanári-szigetekhez tartozó El Hierro közelében, amely tragédiában legalább kilenc ember vesztette életét, és további 48 személy eltűnt.

Jön Szoboszlai következő nagy meccse, élőben adja a tv

Szoboszlai Dominik mérkőzését is élőben adja a televízió, ami a Manchester City újabb pontvesztése miatt különösen fontos lehet.