Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,05 Ft
Euró
390,26 Ft
Font
456,31 Ft
Bitcoin
57,808 $

12 éves autórablót fogtak Washingtonban

A washingtoni rendőrség szerint az őrizetbe vett 12 éves gyanúsított a társával együtt egy óra alatt négy alkalommal kíséreltek meg autórablást.

Fotó: Matt Popovich/Unsplash
Külföld

Kornis Vivien

Szerkesztő

A rendőrség még mindig keresi a csütörtök esti négy incidens másik gyanúsítottját, aki a 12 éves bűntársával fegyverrel fenyegette az autók tulajdonosait. Az első két kísérletük sikertelenül zárult, az áldozatok nem adták át az autót a gyanúsítottaknak, ehelyett elhajtottak a helyszínről.

Harmadik kísérletük alkalmával azt követelték az áldozattól, hogy adja át nekik az autó kulcsait, de végül futva elhagyták a helyszínt. A negyedik áldozat, akit szintén fegyverrel fenyegettek, kiszállt az autóból, ezt követően a gyanúsítottak a gépjárművel elhajtottak, de nem sokkal később a hatóságok egyiküket elfogták – írja a Fox News Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A rendőrség eljárást indított a 12 éves kiskorú ellen mind a négy incidenssel kapcsolatban. Washingtonban és környékén egyre gyakoribbak a fegyveres autórablások, ráadásul gyakran olyannyira fiatalok az elkövetők, hogy jogosítványuk sem lehet.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.